-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 06 28

Unikali „Kristi Andress“ mados instaliacija – 2012 m. rudens–žiemos kolekcijos pristatymui Vilniuje

Naujausi modeliai dvi savaites bus demonstruojami mados instaliacijoje, atvaizduojančioje elegantišką rafinuotą moterį ir stilingą vyrą rudens peizaže.

Liepos 2 d., Vilniuje, išskirtinai prekybos centre Europa“, bus pristatyta Kristi Andress“ dizainerių – Kristinos Kalinauskaitės ir Andriaus Sergejenko – naujausia 2012 m. rudens-žiemos pret-a-porter kolekcija. Naujausi modeliai dvi savaites bus demonstruojami mados instaliacijoje, atvaizduojančioje elegantišką rafinuotą moterį ir stilingą vyrą rudens peizaže.

Iki šiol visi kolekcijos pristatymai ir galimybė pamatyti naujausius modelius buvo Kaune, kur jau turime didelį lojalių klientų ratą. Tačiau vilniečiams paruošėme kai ką ypatingo – tai mados instaliacija, kokias prabangiuose prekybos centruose kartais sukuria ir pristato garsūs dizaineriai užsienyje. Mums patiko ši idėja, todėl nusprendėme pirmieji ją profesionaliai įgyvendinti Lietuvoje, – pasakojo dizainerė K. Kalinauskaitė.

Instaliacijoje bus pristatyti dvylika moteriškų ir vyriškų kolekcijos modelių: vakarui skirtos suknelės, rudeniniai moteriški puspalčiai, elegantiški kostiumėliai, klasikiniai vyriški kostiumai. Kolekcijoje dominuoja ramios žemės spalvos, o pagrindinis akcentas – ryški, bet skoninga raudona. Mados Instaliacija vaizduoja elegantišką rudens epizodą lauke, kuriam buvo panaudoti prabangūs sodo baldai iš To ir To” salono.

Mados instaliacijoje bus pristatyti modeliai iš naujausios Kristi Andress kolekcijos, kuri pirmąsyk buvo parodyta Kaune įvykusiame renginyje klube Mojo Lounge. Tuomet naujausius drabužius ant podiumo po atviru dangumi demonstravo krepšininkų žmonos: Ieva Jankūnienė, Jolanta Žukauskienė, Agnė Mačiulienė, Dovilė Gustė ir Simona Štombergienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius