Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 08 02

Užsidarė festivalio „Tamsta Muzika 2010" vartai

Šeštadienio vakarą prie didžiosios scenos susirinko bene visi festivalininkai ir klausėsi dviejų baigiamųjų pasirodymų - ką tik atgimusios Lietuvos POP dievų grupės „Empti", kuri šiaip visai nėra POP (čia man mėgino išaiškinti šią tiesą naujas draugas eilėje prie gėrimų), ir svečių iš Švedijos „Little Dragon". „Aš esu pavargęs ir atėjau čia tik pasėdėti" nebuvo priimtinas atsakymas į klausimą „Kodėl nešoki?". Sėdėti galima buvo tik turint gydytojo raštelį, kad sergi. Kiti sėdintys, manau, sukčiavo.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka
Temos: 1 Vartai
Šeštadienio vakarą prie didžiosios scenos susirinko bene visi festivalininkai ir klausėsi dviejų baigiamųjų pasirodymų - ką tik atgimusios Lietuvos POP dievų grupės „Empti", kuri šiaip visai nėra POP (čia man mėgino išaiškinti šią tiesą naujas draugas eilėje prie gėrimų), ir svečių iš Švedijos „Little Dragon". „Aš esu pavargęs ir atėjau čia tik pasėdėti" nebuvo priimtinas atsakymas į klausimą „Kodėl nešoki?". Sėdėti galima buvo tik turint gydytojo raštelį, kad sergi. Kiti sėdintys, manau, sukčiavo. Atlikę naujas dainas, Empti publiką stebino ir naujomis senų dainų versijomis - roko „Pabandyk" ir dubstep „Gera" vedė iš proto susirinkusius festivalio svečius ir kėlė gan opų klausimą „Kada pasirodys naujas Empti albumas?". Kol laukėme naujo Empti albumo, grojo ir „Little Dragon" iš Švedijos. „Šitie man nepatinka, nes kažkokie lėti", sakė Audra iš Kupiškio. Jai antrinti atsisakė jos vaikinas ir trumpai nukirto „Gerai yra". Buvo gerai. Elektroninės muzikos ir synthpop mišinį tiesiai ant scenos maišantys švedai galbūt ir pagailėjo greitesnių ritmų. Prieš Empti scenoje pasirodžiusios „Bitės" širdies ritmą užsuko iki 160 BPM, tad „Little Dragon" pasirodė lėtesni. Tempo trūkumą atpirko raiški vokalistės Yukimi Nagano ekspresija ir iš kailio besineriantis grupės būgnininkas, kuriam vieno būgnų komplekto, tikiu, yra maža. Po grupių pasirodymų dalyviai turėjo du pasirinkimus - arba šokti su DJ Mamania, arba žiūrėti filmą apie garsųjį „Woodstock" festivalį. Tad ryto laukimas nepasirodė varginantis, o pirmieji traukiniai, skrodžiantys Dzūkijos miglą, jau traukia į Vilniaus pusę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius