Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2011 06 05

Vaikų šypsenos šildė praeivių širdis (nuotraukos)

Panevėžyje praūžė tarptautinei vaikų gynimo dienai skirti renginiai. Jau nuo pat ryto šalia prekybos ir pramogų centro „Babilonas“ lakstė smagiai nusiteikę mažyliai. Netrūko ne tik nuoširdžių šypsenų, bet ir džiuginančio skambaus juoko.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka
Temos: 1 Širdis
Panevėžyje praūžė tarptautinei vaikų gynimo dienai skirti renginiai. Jau nuo pat ryto šalia prekybos ir pramogų centro „Babilonas“ lakstė smagiai nusiteikę mažyliai. Netrūko ne tik nuoširdžių šypsenų, bet ir džiuginančio skambaus juoko.

Vienas du bus visiems smagu

Šeštadienio ryto renginių maratoną pradėjo vaikiškų knygučių herojus – šuo Vincukas. Padykęs keliautojas kvietė vaikus ir jų tėvelius prisijungti prie netrukus turėjusios prasidėti šventės. Tuo metu scenoje jau būriavosi vaikų kolektyvai. Jie smagiai trypė kojomis, šoko muzikos ritmu ir džiaugėsi dalinamais balionais. Pasirodymus pristatė Panevėžio Mykolo Karkos pagrindinės mokyklos choristai ir šokėjai. Susirinkusiuosius linksmino ir Kapitonas Flintas su savo komanda ir šou programa.

Piešiniai ant asfalto – būdas išreikšti save

Viena iš žymiojo pirato organizuotų pramogų buvo piešimas ant asfalto tema „Vaikų miestas“. Mažieji noriai skolinosi dalijamas kreidutes ir smalsiai dairėsi laisvos vietos kūrybai. Net tėvai sunkiai už rankų nulaikė savo menu sugalvojusius papuošti aikštutę vaikus. Jų piešiniuose švietė saulytės, tarsi po lietaus grybai dygo įvairiaspalviai nameliai, vaivorykštės, skraidė paukščiukai. Nuostabą ir susižavėjimą kėlė egiptiečių piramidė, žemės gaublys, linksmybių fontanas ar daugybė pieštinių saldainių. Piešdami vaikai galėjo parodyti viską, ką moka. Net 10 geriausiųjų darbų buvo apdovanoti dovanėlėmis, o po to jų laukė kvietimai apsilankyti pramogų zonoje „Fun Land“.

Lina Joy pristatė naują dainą

Šventės metu pasirodė ir bene laukiamiausia mažųjų viešnia, pirmoji vaikų „Eurovizijos“ dalyvė Lina Joy. Septyniolikmetė atlikėja švelniu balsu puikiai derėjo su šviečiančia saule. Dainininkė pristatė tiek senesnes dainas, tokias kaip „Nutapysiu“, „Vėjas man pasakė“, tiek, kaip teigė, pirmą kartą klausytojams girdimą kūrybą. Šviesiaplaukė atlikėja privertė iš susižavėjimo šokinėti mažylius ir linksmai linguoti jų tėvelius.

Šventė nepaliko abejingų, prie jos linksmai jungėsi vaikai, kurie savo šypsenomis, drąsa ir energija neleido liūdėti nei vienam į juos žiūrinčiam.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius