Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 24 /11:29

„VGTU Karjeros dienos' 14“ kviečia susitikti abiem pusėms: studentams ir darbdaviams

Tokia gyvenimo ironija, kad mes keliaujame tik į vieną pusę, darydami didelius ar mažus pasirinkimus kiekvieną minutę. Vieni pasirinkimai labiau, kiti mažiau svarbūs, bet vistiek...

Tokia gyvenimo ironija, kad mes keliaujame tik į vieną pusę, darydami didelius ar mažus pasirinkimus kiekvieną minutę. Vieni pasirinkimai labiau, kiti mažiau svarbūs, bet vistiek svarbūs ir įtakoja mūsų gyvenimą. Studentams ir absolventams karjeros sprendimas gali tapti brangiu laiko, nusivylimo, pinigų ir pasitenkinimo atžvilgiu. Darbdaviams darbuotojo ar praktikanto netinkamas pasirinkimas, arba pasirinkimo nebuvimas, taip pat įtakos įmonės vystymąsį, pažangą ir tikslų įgyvendinimą.

Suvokiant pasirinkimų svarbą, šiais metais kaip ir kasmet – VGTU Karjeros dienų organizatoriai kviečia „ateiti ir susitikti“ abiem pusėm gyvoj, betarpiškoj aplinkoj – „VGTU Karjeros dienose’14“. Renginys išties siūlo dideles galimybes abiem suinteresuotom pusėm. Laimi tas, kas geba jomis pasinaudoti. Šiame renginyje studentai kviečiami lankytis jau nuo pirmo kurso – susipažinti su galimybių įvairove, leidžiančia ateityje apjungti žinias ir kelti tikslus savo gyvenimui, karjerai, darbui, sau. Užmegzti svarbius, galbūt ilgalaikius kontaktus su įmonėmis. Sustiprinti savo nuostatas ir motyvaciją, kad darbdaviai vertina aktyvius, tikslus keliančius, stiprius bendruosius ir profesinius gebėjimus turinčius praktikantus ir darbuotojus.

Pasitaiko viešoj erdvėj studentų arba baigusių studijas minčių: „neturiu patirties, kas mane priims“, „už tokį atlyginimą nedirbsiu“, „niekam čia mūsų nereikia“ ir pan. Tokių žinučių išties būtų mažiau, jei tie patys žmonės prisiimtų atsakomybę už savo pasirinkimus bei veiktų proaktyviai. Kas yra studento, praktikanto, absolvento ir bet kurio žmogaus kompetencija? Ji susideda iš žinių, patirties, nuostatų ir motyvacijos. Kas sunkiausiai ugdoma arba kas didžiausia klūtimi darbinantis, pasak veslo atstovų? Motyvacija ir nuostatos! Renginys išties siūlo tai įveikti, pakeisti ir ugdyti!

Įmonės pasirinkdamos dalyvauti šiame renginyje tarsi patvirtina jaunų ir išsilavinusių, energingų ir aktyvių žmonių poreikį versle. Jos atviros dalinantis patirtimi, turtingos įkvepiančiais lyderiais, veikiančios ne kaip visi, o šiek tiek kitaip.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius