-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 12 27

Vilniečiai kviečiami į šventinį orientacinį žaidimą

Paskutinį gruodžio šeštadienį vilniečiai ir miesto svečiai kviečiami dalyvauti pažintiniame-pramoginiame orientavimosi žaidime pėsčiomis „Tarp Kalėdų ir Naujų“. Startas numatytas...

Paskutinį gruodžio šeštadienį vilniečiai ir miesto svečiai kviečiami dalyvauti pažintiniame-pramoginiame orientavimosi žaidime pėsčiomis „Tarp Kalėdų ir Naujų“. Startas numatytas pačioje sostinės širdyje – Rotušės aikštėje.

Dalyviai kviečiami ne tik dalyvauti žaidime, tačiau tuo pačiu nepraleisti progos apžiūrėti šventiškai pasipuošusio Vilniaus. Orientacinis žaidimas pėsčiomis, tai puiki proga prasmingai praleisti laisvadienį su šeima ar draugais bei išsijudinti prieš pat pasitinkant Naujuosius metus.

Orientacinio žaidimo dalyviams organizatoriai paruošė įvairių užduočių. Teks rasti įdomias Vilniaus senamiesčio vietas vadovaujantis tiek paveikslėliais, tiek žemėlapiu, tiek tekstiniais aprašymais, o tam skirtas laikas ribojamas iki 3 valandų. Nors žaidimo tikslas surinkti kaip įmanoma daugiau taškų, tačiau prioritetu turėtų būti laikomas smagus laiko praleidimas ir žinių apie senamiestį gilinimas.

„Tarp Kalėdų ir Naujų“ orientacinis – puikus būdas iš naujo atrasti Vilnių, sužinoti įdomių faktų apie jį bei aplankyti daugumai nepastebimas vietas.  Ar žinote, kur Vilniaus senamiestyje rasti tinkamiausią vietą svajoti? Ar lengvai susigaudytumėte, jei kas nors paklaustų, kur yra „Sėkmės pilvas“? Tai ir dar daugiau išsiaiškinsite, jei atvyksite gruodžio 28-ąją dieną 12:30 prie Vilniaus Rotušės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius