Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 05

Vilniečiai kviečiami pasidalinti įspūdžiais iš Kultūros nakties

Naktis iš penktadienio į šeštadienį vilniečiams – ypatinga. Juk miegoti šiąnakt eis tik išties labai pavargę – visi kiti mėgausis vienos nuotaikingiausių miesto vasaros švenčių,...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas

Naktis iš penktadienio į šeštadienį vilniečiams – ypatinga. Juk miegoti šiąnakt eis tik išties labai pavargę – visi kiti mėgausis vienos nuotaikingiausių miesto vasaros švenčių, Kultūros nakties, akimirkomis.

Visą naktį Vilnius dvelks kultūra – miestiečiai ir miesto svečiai kviečiami į skirtingus renginius, jų laukia linksmybės ir atrakcijos.

Ikrauk.lt kviečia skaitytojus pasidalinti su redakcija savo įspūdžiais apie renginį. Papasakokite visiems, kur apsilankėte, ką matėte ir patyrėte. Nepamirškite pridėti fotografijų su gražiausiomis šventinės nakties akimirkomis bei vaizdo įrašų!

Jūsų pasakojimai jau šeštadienio rytą suguls ikrauk.lt portale bei pagrindiniame 15min.lt puslapyje, idant apie jūsų įspūdžius išgirstų visi.

Savo pasakojimus ir vaizdo medžiagą kviečiame siųsti el.paštu ikrauk@15min.lt arba įkrauti patiems, paspaudus portalo Ikrauk.lt viršuje esantį mygtuką „Skelbti naujieną“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius