-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2013 04 06

Vilniuje pradedamos rengti gyvenimo pokyčių dirbtuvės

Dažnas pagalvoja, ką norėtų pakeisti pasaulyje. Darbą, bendradarbius, šalį, patį pasaulį... Gera žinia – yra kitas kelias. Reikia vieno, bet svarbaus žingsnelio – keisti save....
Pokyčių dirbtuvės
Pokyčių dirbtuvės

Dažnas pagalvoja, ką norėtų pakeisti pasaulyje. Darbą, bendradarbius, šalį, patį pasaulį... Gera žinia – yra kitas kelias. Reikia vieno, bet svarbaus žingsnelio – keisti save. Nes keičiantis mums – keičiasi ir pasaulis aplink mus.

Savęs pokyčių žingsnį žengti padės kovo pabaigoje Vilniuje startavę saviti ir neįprasti renginiai – pokyčių dirbtuvės. Pokyčių dirbtuvės – tai praktiniai koučingo seminarai. Jų metu per patyrimo užsiemimus – pratimus porose, grupėse, diskusijas, aptarimus – dalyviai atpažįsta, kas jiems trukdo imtis norimų pokyčių gyvenime. Pastebi savo nekonstruktyvius įpročius, nepadedančius mąstymo ir veikimo modelius. Išbando priemones pereiti nuo neproduktyvių svarstymų prie konkrečių veiksmų, atrasdami vidinę motyvaciją veikti. Visa tai padeda pažvelgti į save „kitu kampu“, atrasti vidinius resursus ir svarbiausia, imtis asmeninių pokyčių!

Idėja rengti periodines pokyčių dirbtuves kilo stebint gyvenimo kasdienybę. „Žmonės puikiai suvokia, kokių pokyčių norėtų, dažnai net yra patys tvirtai pasiryžę keistis, bet ... niekaip nepadaro pirmo žingsnio" – sako koučingo paslaugų įmonės „Aš kitaip" vadovas Andrius Olechnovičius. „Kad žodis taptų kūnu, vien suvokimo nepakanka. Reikia surizikuoti, sulaužyti sau įprastų poelgių seką ir pirmąkart padaryti kitaip. Kad ir kaip nesaugu, neįprasta, o kartais ir kvaila tai atrodytų“.

Imtis realių veiksmų, o ne vien svarstyti apie juos – toks pokyčių dirbtuvių tikslas. Nes kartą pasielgus kitaip, tolesni pokyčiai vyksta jau lengviau ir kartais net savaime. O keičiantis mums – keičiasi ir visas pasaulis aplink mus.

--

KAS: Pokyčių dirbtuvės „Pakeisk save – pakeisi pasaulį!"

KADA: Balandžio 11 d., 18:00. HUB Vilnius, Šermukšnių 6A

Išsamiau http://www.askitaip.lt/naujienos/pokyciu-dirbtuves-2-pakeisk-save-pakeisi-pasauli

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius