Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 05

Vilniuje startuos šeimai skirta statybos ir interjero paroda

Ateinančiais metais sostinės gyventojus ir jos svečius pradžiugins nauja statybos ir interjero paroda „Supernamai 2014“, kuri vyks Vilniuje esančioje „Siemens“ arenoje. Renginio...

Ateinančiais metais sostinės gyventojus ir jos svečius pradžiugins nauja statybos ir interjero paroda „Supernamai 2014“, kuri vyks Vilniuje esančioje „Siemens“ arenoje. Renginio organizatoriai teigia, kad parodos koncepcija bus kitokia nei jau esamų statybos parodų, vykstančių kiekvieną pavasarį.

„Mūsų tikslas yra į parodą aktyviai įtraukti visus renginio lankytojus – nuo mažųjų iki jų tėvelių, todėl parodos lankytojai vienoje vietoje galės rasti ne tik būsto srities naujienų, produktų ir medžiagų, bet ir su visa šeima gerai praleisti laiką šurmuliuojančioje amatininkų mugėje, o taip pat šeimai skirtose dienos renginiuose. Numatoma, kad ekspozicijų stendai bei kiti susidomėjimą keliantys objektai bus išsidėstę tiek arenos viduje, tiek ir lauke iki pat „Ozo“ prekybos ir pramogų centro, kuriame taip pat netruks linksmybių“ - pabrėžia parodos organizatorius UAB „Super namai“ direktorius Darius Jokubauskas.

Kompleksinius sprendimus būstui siūlysianti paroda „Supernamai 2014“ vyks kitų metų balandžio 10–13 d. Vilniuje esančioje „Siemens“ arenoje. Organizatorių teigimu, įėjimas į parodą ir su ja susijusius renginius bus nemokamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius