-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 09 18

Vilniuje uždarytas „burbuliatoriaus“ sezonas (nuotraukos)

Pirmadienį Lukiškių aikštė paskutinį kartą šiais metais pasipuošė muilo burbulais, burbuliuoti susirinko ištikimiausi "burbuliatoriaus" dalyviai, kurie uždarė šių metų sezoną Vilniuje ir atsisveikino iki kitų metų.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Pirmadienį Lukiškių aikštė paskutinį kartą šiais metais pasipuošė muilo burbulais, burbuliuoti susirinko ištikimiausi "burbuliatoriaus" dalyviai, kurie uždarė šių metų sezoną Vilniuje ir atsisveikino iki kitų metų.

Muilo burbulai papuošė Vilniaus rudeninę padangę, o šis smagus ir spalvotas renginys originaliu pavadinimu „Burbuliatorius“ vyksta jau ketvirtus metus. Kas antrą vasaros pirmadienį „Burbuliatorius“ kvietė rinktis Lietuvos gyventojus miestų aikštėse ir parkuose, pasidžiaugti šiltu oru, pabendrauti, surengti pikniką, meninę improvizaciją ar, tiesiog, smagiai praleisti laiką ir, be abejo, pūsti muilo burbulus.

Gausų būrį žmonių pritraukiantis „Burbuliatorius“ vyksta ne tik Lietuvos, bet ir užsienio šalyse. Šios spalvotos iniciatyvos tikslas – paskatinti miestiečius dažniau lankytis miestų aikštėse ir parkuose, atgaivinti miestų erdves, pritraukti kūrybingus miesto gyventojus, kurių kiekvienas gali tapti renginio kūrėju – surengti muzikinę improvizaciją ar mėgstamą lauko žaidimą.

Paskutiniame "burbuliatoriaus" renginyje vilniečius maloniai nustebino jaunų menininkų, pasivadinusių "Cafe del Arte", kompanija, kuri vilniečius šildė gardžia cinamonine kava ir kvietė įpusėjus rudeniui užeiti į jų netrukus duris atversiančią kavinę, kur lauks ne tik skani kava, bet ir kūrybinės dirbtuvės. "Pas mus bus kūrybingiausia kava ir skaniausi žmonės", - sakė menininkai. O burbuliuojantys aikštės dalyviai mielai vaišinosi kava, domėjosi būsima jų veikla ir sakė lauksiantys menininkų ir kituose renginiuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius