Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 04 12

Virtualiame pasaulyje klesti lietuvių ir lenkų karai (video)

Sveiki, norėčiau pristatyti ganėtinai naują naršyklinį žaidimą. Ne tai nėra eilinė nesąmonė, ar tiesiog laiko išmetimas.

Sveiki, norėčiau pristatyti ganėtinai naują naršyklinį žaidimą. Ne tai nėra eilinė nesąmonė, ar tiesiog laiko išmetimas.

Tai tikrai ganėtinai įtraukiantis žaidimas, kuriame yra visko: tiek politikos, tiek karų, yra net opozicija.

Tai www.e-sim.org, čia gali būti tiek žurnalistu, tiek kariu, tiek verslininku, tiek Seimo nariu ar net šalies Prezidentu. Galimybės yra tikrai didelės, o ir prisivyti senbuvius yra ganėtinai paprasta.

Bet visgi, kas mane paskatino parašyti šį „straipsnį-kvietimą"?  Nuo pat žaidimo pradžios mes konfliktuojame su Lenkija (kaip ir realiame pasaulyje). Visus rimtesnius konfliktus pavykdavo nustumti į šalį, tačiau ne šį kartą - Lenkija sulaužė nepuolimo sutartį, ir tapo agresore. Mums nieko kito neliko, kaip tik apsigynti ir pereiti į puolimą: šiuo metu esame pilnai okupavę Lenkiją, ir ginamės nuo partizaninių karų, tačiau tai ilgai nesitęs - Lenkija sukėlė didžiulį naujų žmonių sprogimą, ir per keletą dienų Lenkija padidėjo dar 2 tūkstančiais žmonių. Todėl mums reikia kiekvieno Jūsų pagalbos kovojant ir ginantis nuo Lenkijos agresijos! Būkim patriotais ir parodykime, jog ir mes galime būti vieningi.

www.e-sim.org

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius