Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 01 28

„Yaga-Ball“ atšventė dešimtąjį gimtadienį

Šeštadienį buvusiuose Profsąjungų rūmuose Vilniuje įvyko didžiausias Baltijos šalyse elektroninės muzikos maskaradas „Yaga-Ball“. Beveik tūkstantis renginio svečių iki paryčių šė...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas

Šeštadienį buvusiuose Profsąjungų rūmuose Vilniuje įvyko didžiausias Baltijos šalyse elektroninės muzikos maskaradas „Yaga-Ball“. Beveik tūkstantis renginio svečių iki paryčių šėlo trijose scenose, kur grojo geriausi elektroninės muzikos atlikėjai. Renginio metu vyko akrobatų ir fakyrų pasirodymai, naktį ant Tauro kalno buvo surengtas ugnies ritualas – sudeginta  šiaudinė skulptūra. Pirmieji atvykę į renginį buvo vaišinami vakariene, o renginiui įsisiūbavus į pagrindinę salę įneštas didžiulis gimtadienio tortas pradžiugino smaližius.


Dešimtojo „Yaga-Ball“ jubiliejaus proga jau išdalinta daugiau nei šimtas firminių „Yaga“ marškinėlių, tačiau tuo dovanos dar nesibaigia. Vakaro tema – „freak“, tad beprotiškiausiai pasipuošę ir nepamiršę įsiamžinti specialiai įrengtoje foto studijoje, varžosi dėl vertingų prizų išradingiausio kostiumo rinkimuose. Konkurso bei įsimintiniausių šventės akimirkų nuotraukas bus galima rasti Yegavedos facebook puslapyje.


„Lietuvos žmonės ateina į renginį ne tik dėl muzikos ir menų, jie patys aktyviai įsitraukia, sukuria puikią nuotaiką. Man šis renginys išsiskiria savo draugiškumu ir meniška atmosfera. Praėjusią vasarą dalyvavau festivalyje „Yaga“, tad su džiaugsmu atvykau ir į „Yaga-Ball“ – teigė Dj Scope (Lost theory records) iš Belgijos.


Organizatoriai dėkoja renginio svečiams bei dalyviams ir lauks visų atvykstant į vasaros festivalį „Yaga“, vyksiantį liepos 25–29 dienomis. Festivalio programa bei bilietai prekyboje pasirodys jau netrukus.

Nuotraukų autoriai „Goodlife photography“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius