Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 04

„Žvaigždžių duetai“ akimirksniu pasendino Sashą Song

Antradienį vykęs „Žvaigždžių duetų“ filmavimas buvo kupinas staigmenų jo dalyviui Sashai Song.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Antradienį vykęs vienas dainingiausių LNK projektų „Žvaigždžių duetai“ buvo kupinas staigmenų jo dalyviui Sashai Song. Vos prasidėjus vakarui, Sashos Song ir Viktorijos duetas gavo išskirtinę galimybę toliau tęsti kovas, nepaisant anos savaitės liūdnai susiklosčiusios laidos baigties, kai susumavus rezultatus pora turėjo palikti projektą.

Dėl objektyvių priežasčių Jokūbas Bareikis savo ir Evelinos Sašenko vietą perleido neseniai „Žvaigždžių duetuose“ debiutavusiems Sashai ir „Miss Foto Lietuva nugalėtojai Viktorijai. Pastarieji scenos partneriai, matyt, pamokyti karčios patirties, šįkart iš peties padirbėjo, norėdami įrodyti savo profesionalumą.

Pasirodymą itin sustiprino Sashos įvaizdis. Pora scenoje įkūnijo Kung Fu kovos meno propoguotojus, o labiau nei pati daina dėmesį prikaustė Rytų senolį įkūnijęs atlikėjas Sasha. Grimas buvo toks efektyvus, jog tiek žiūrovai, tiek komisija vargiai galėjo pažinti duetą, tačiau tai tik padėjo į kovą grįžusiems Sashai ir Viktorijai susižerti aukštus komisijos balus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius