Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 26

15min.lt žurnalistų mokykla“: skelbiamas studentų sąrašas

Dvi savaites 15min.lt kartu su ikrauk.lt rinkosi mokinius „15min.lt žurnalistų mokyklai“. Per šį laiką 15min.lt redakcija sulaukė beveik 70-ies jaunuolių, svajojančių tapti ž...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas

Dvi savaites 15min.lt kartu su ikrauk.lt rinkosi mokinius „15min.lt žurnalistų mokyklai“. Per šį laiką 15min.lt redakcija sulaukė beveik 70-ies jaunuolių, svajojančių tapti žurnalistais, laiškų - aistra žurnalisto darbui ir žurnalistikos specialybei degantys kandidatai siuntė redakcijai ne tik motyvaciją įrodančius argumentus, bet ir rašinius 15min.lt siūlytomis temomis.

Jaunimo nedarbo problematika, moralinė prostitucija Lietuvos žiniasklaidoje, tikrieji studijų Vakaruose privalumai ir lietuvių emigrantų įvaizdis užsienyje - tokias problemas savo rašiniuose gvildeno norintys tapti 15min.lt mokyklos studentais. Skaityti kandidatų mintis bei pastebėjimus ir vertinti siūlymus 15min.lt kvietė ir savo skaitytojus - stojusiųjų į „15min.lt žurnalistų mokyklą“ rašiniai publikuoti ikrauk.lt puslapyje, rubrikoje „Aš manau!“

15min.lt kartu su ikrauk.lt norėtų padėkoti visiems, mėginusiems jėgas stojant į „15min.lt žurnalistų mokyklą“. Gera matyti tokį gausų būrį ambicingų, iniciatyvių, talentingų ir tikslų bei svajonių siekiančių jaunuolių. Todėl pripažinsime, išrinkti dvidešimt laimingųjų, kuriuos kviečiame jau šį penktadienį, lapkričio 30-ąją, susitikti pirmajame „15min.lt žurnalistų mokyklos“ susitikime, buvo daug sudėtingiau nei tikėjomės.

Susitikime – pažintis su redaktoriais

Jau mažiau nei po savaitės „15min.lt žurnalistų mokyklos“ laukia pirmasis susitikimas. Kelių valandų trukmės užsiėmimo metu 15min.lt mokyklos studentai savo akimis išvys, kaip atrodo 15min.lt redakcija, bus apdovanoti „15min.lt žurnalistų mokyklos“ atributika, išklausys naujienų portalo 15min.lt vyr. redaktoriaus Rimvydo Valatkos bei redaktoriaus Žilvino Pekarsko paskaitas apie naujienų spaudai rašymą bei darbą naujienų portale.

Susitikimo metu studentai gaus ir pirmąsias užduotis, skirtas atlikti namuose ir padėsiančias tobulėti žurnalistikos srityje.

Prisiliesti prie „15min.lt žurnalistų mokyklos“ veiklos galės ir ikrauk.lt bei 15min.lt skaitytojai – informaciją apie mokyklą ir dalį paskaitų metu studentams pateiktos medžiagos skaitytojai galės išvysti vaizdo įrašuose, kurie bus talpinami ikrauk.lt puslapyje.

Atrinkti „15min.lt žurnalistų mokyklos“ studentai:
 
Elena Jančiukaitė
Gabrielė Kestenytė
Eglė Užkuraitė
Birutė Marija Kontrimaitė
Asta Čibiraitė
Ieva Gajauskaitė
Dovydas Paslauskas
Katrina Goštautaitė
Ingrida Norkutė
Augustinas Šemelis
Gina Židžiūnaitė
Justina Sabaliauskytė
Edita Jegelevičienė
Rolanda Lipnevičiūtė
Miglė Galvonaitė
Milda Vilčinskaitė
Aleksandras Rimdžius
Gintarė Šležaitė
Aurelija Karaliūtė
Elena Varnauskaitė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius