-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 12 02

2012 metų „Rotary akademijos“ startas Kaune

„Rotary akademija“ – kasmet vis didesnio populiarumo tarp studentų sulaukiantis projektas. Jau penktąjį sezoną startavęs projektas šiais metais turi, kuo pasidžiaugti – Kauno...
Rotary Akademija'12 Kaunas
Rotary Akademija'12 Kaunas

„Rotary akademija“ – kasmet vis didesnio populiarumo tarp studentų sulaukiantis projektas. Jau penktąjį sezoną startavęs projektas šiais metais turi, kuo pasidžiaugti – Kauno mieste studentai buvo labai aktyvūs ir atrankos komisijai teko rimta užduotis – atrinkti 24 studentus, būsimus mokinius akademijoje. 

Paties projekto esmė – mentorystės principais pagrįstas bendravimas tarp studento (mokinio) ir mentoriaus (mokytojo). Visą pusmetį, pradedant nuo „Rotary akademijos“ atidarymo, studentai turės galimybę mokytis iš savo mentorių pozityvaus mąstymo ir sėkmingo gyvenimo ypatumų. Patys mentoriai geranoriškai dalijasi patirtimi ir konsultuoja savo mokinius. Šiais metais mentoriais tapo 24 „Rotary“ nariai iš kiekvieno Kauno miesto „Rotary klubo“ – „Kauno Rotary“, „Kauno Tauro Rotary“, „Kauno Romuvos Rotary“ ir „Dipolio Rotary“. Taip pat turime svečią iš „Vilniaus Rotary klubo“ – buvusį klubo prezidentą dr. Joną Milių. 

Didžiuosiuose Lietuvos miestuose projektas jau įsibėgėjo, Kauno mieste Akademijos atidarymas įvyko lapkričio 22 d., KTU Auloje. Renginio metu buvo pristatytos akademijos gairės, supažindinta su bendra tvarka, dalytasi buvusių studentų ir mentorių patarimais būsimiems akademijos dalyviams. Be to, atidarymo metu prisistatė „Kauno Rotaract klubas“ – vienas iš akademijos įgyvendintojų.

Kaip minėjo klubo prezidentas Donatas Velykis: „Akademija turi labai daug galimybių, tik reikia mokėti jomis naudotis“. Po visų pristatymų sekė pats svarbiausias vakaro momentas – mentorių ir studentų susipažinimas. Iki atidarymo nei mentorius, nei studentas nežinojo, su kuo teks kartu bendrauti ateinančius šešis mėnesius. Po iškilmingos ceremonijos furšeto metu studento ir mentoriaus poros galėjo artimiau susipažinti ir aptarti pirmuosius susitikumus ir rūpimus klausimus tarpusavyje. Labai džiaugiamės suteikdami galimybę  net 24 Kauno miesto studentams iš įvairių universitetų dalyvauti projekte ir atrasti save, kelti klausimus ir ieškoti atsakymų kartu su savo mentoriumi. Taigi, sveiki atvykę į „Rotary Akademiją 2012“! Sėkmė Jūsų rankose, brangieji!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius