Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 06

22 val. O ar žinote, kur yra jūsų vaikai?

Tai – ne naujos socialinės reklamos šūkis ir ne kokios komendanto valandos propaganda. Tai – frazė iš kiek keisto bei nestandartiško ir jus nustebinsiančio filmo „Įsileisk mane“!
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka
Temos: 1 Vaikai

Tai – ne naujos socialinės reklamos šūkis ir ne kokios komendanto valandos propaganda. Tai – frazė iš kiek keisto bei nestandartiško ir jus nustebinsiančio filmo „Įsileisk mane“ („Let me in“)!

Šis kino filmas gali pasirodyti tarsi „Saulėlydžio“ („Twilight“) 1 dalis: du pamažu įsimylintys vienas kitą dvylikamečiai paaugliai, iš kurių vienas (šiuo atveju – viena) nevalgo nieko, kas parduodama maisto prekių parduotuvėje – ji (Abby) vietoj šilto karbonado su daržovėmis mieliau pasirinktų šviežią, ką tik iš žmogaus venų nutekėjusį kraują. Na, ne tik pasirinktų – pabandžiusi suvalgyti Owen'o (jos kaimyno) pasiūlytų guminukų Abby pasijaučia, švelniai tariant, nekaip.

Bet apie maistą gal nereikia, geriau – apie patį filmą. O jis vertas dėmesio ne tik dėl neblogo žiūrovų įvertinimo (didžiausioje internetinėje filmų duomenų bazėje IMDb „Įsileisk mane“ surinko 7,5 balo iš 10).

Šis filmas patiks tiek romantikos gerbėjams, tiek siaubo filmų fanams. Nors baisenybių čia nėra daug, jos įspūdį palieka, vis dėlto filmas apie vampyrus, tad kraujo atributas čia yra būtinas (nerekomenduojama eiti studentams, neišsilaikiusiems KMU). O romantikos mėgėjai nudžiugs, jeigu patiko pradžioje minėtas „Saulėlydis“ ar kitos jo dalys, „Įsileisk mane“ paliks gal netgi geresnį įspūdį: fantastikos čia yra žymiai mažiau, meilės netrūksta (žinoma, tik tiek, kiek jos įmanoma, kai pagrindiniai veikėjai – dvylikamečiai), paslaptingumo ir nestandartinių scenarijaus vingių trūkumu skųstis taip pat negalima.

O bendrai – filmas vertas peržiūros. Nesvarbu, kokia jūsų nuomonė apie kitus vampyriškus kinus, šis kiek kitoks. Ir gali būti, kad jei tokio stiliaus filmų ir nemėgote, šis įspūdį paliks.

Žinoma, laukiame „Įsileisk mane“ antros dalies. Koks gi šių laikų filmas be pratęsimo? Ypač, kai pirmoji dalis baigiasi parašydama keliolika pirmųjų antrojo kino scenarijaus minučių.

VIDEO: Lietuviškai subtitruotas "Įsileisk mane" anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius