-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 12

„5 pėdutės“ ieško laikinų globėjų dviem šuneliams

Sunku patikėti, bet kažkam nereikalingi pasirodė šie du nuostabūs auksaspalviai šuniukai.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Prieš didžiąsias metų šventes kai kurie žmonės mėgsta atsinaujinti – kažką įsigyti, išmesti tai, kas nereikalinga. Sunku patikėti, bet kažkam nereikalingi pasirodė šie du nuostabūs auksaspalviai šuniukai. Tikriausiai mažyliai gimė buvusių šeimininkų kalei, tačiau ilgą laiką jiems nepavyko rasti namų, todėl šuneliai vieną dieną tapo nebereikalinga našta.

Bet, kaip sakoma, užsidaro durys – atsiveria langas. Šiems šuneliams švenčių proga gavus dovaną tapti benamiais, likimas atsiuntė nuostabius žmones, kurie rado nabagėlius sušalusius prie miško ir neliko jiems abejingi. Priglaudė pas save. Deja, šių žmonių šunys nepasirodė tokie pat draugiški šunelių atžvilgiu. Kadangi auksaspalviai broliukai yra nedidelio ūgio, žemiau kelių, o šeimininkų šunys gal triskart didesni, žmonės baiminasi, kad šie šuniukų nenuskriaustų, todėl yra priversti ieškoti kitų laikinų globėjų arba nuolatinių namų.

Šeimininkai kreipėsi į mus, gyvūnų globos namus „5 pėdutės“. Tačiau po gruodžio pradžioje mus ištikusios nelaimės (buvo sudeginti mūsų globos namai, kurie dabar yra remontuojami) neturime, kur priimti broliukų. Vežti į savivaldybės finansuojamas prieglaudas nekyla rankos, nes ten šuneliams bus duotas terminas. Todėl kreipiamės į jus. Galbūt kuris iš jūsų savo namuose rastų vietos nedideliam padarėliui, patekusiam į bėdą? Smagus laikinas draugas :) O galbūt norėtumėt tokio draugo visam gyvenimui?

Vienas iš šių auksaspalvių broliukų gali sudominti tik tuos, kurie nori iš kitų išsiskiriančio augintinio, kadangi jis puošiasi skirtingų spalvų akytėmis. Tokią gamtos dovaną gauna retas: kai kurios baltos katės ar sibiro haskiai... o štai jums ir mišrūniukas, kurio viena akytė ruda – kita mėlyna. Maža to, tai labai šaunus paaugliukas: draugiškas, meilus, žaismingas. O kodėl jam nebūt žaismingam, jeigu jam dar tik apie pusė metukų – pats smagiausias amžius. Kitas broliukas kuklesnis. Galbūt jo širdelėje liko dar neužgijęs randas dėl buvusių šeimininkų išdavystės. Todėl antras, rudaakis gražuolis, pamažu mokosi vėl pasitikėti žmogumi. Galbūt jūs norėtumėt jį to išmokyti? Laikini globėjai sako, kad šuneliai tvarkingi, puikiai moka gyventi namuose, galima juos palikti vienus be menkiausio širdies skausmo ar baimės, kad grįžus namai bus apversti aukštyn kojomis.

Auksiukai yra vidutinio ūgio, gali puikiai gyventi namuose miesto sąlygomis. Jiems yra apie pusė metukų: jau išaugo iš labiausiai pasiutusio amžiaus, bet dar puikiai gali būti dresuojami ir auklėjami pagal šeimininko norus.

Jeigu ieškai šunelio ir norėtum padėti nuskriaustam, kreipkis į laikiną globėją numeriu 8 616 89894.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius