-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 10 11

A. Čekuolis kviečiamas atvirai pakalbėti apie atominę elektrinę

„Kai kam kyla klausimų dėl atominės elektrinės statybų. Pakalbėkime“ – per televiziją transliuojamoje reklamoje ragina žurnalistas Algimantas Čekuolis. Jo pakviesti Socialinių...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas

„Kai kam kyla klausimų dėl atominės elektrinės statybų. Pakalbėkime“ – per televiziją transliuojamoje reklamoje ragina žurnalistas Algimantas Čekuolis. Jo pakviesti Socialinių mokslų kolegijos (SMK) studentai nusprendė taip ir padaryti. Susibūrę į grupelę, jie sukūrė trumpą video filmuką, kuriame A. Čekuoliui užduoda provokuojančius klausimus apie Visagino atominę elektrinę.

„Dėl atominės elektrinės mums iš tiesų kyla daug klausimų. Pavyzdžiui, kodėl Lietuva renkasi branduolinės energetikos kelią, kai kitos Europos šalys jo atsisako? Ar tiesa, kad branduolinės atliekos turi būti saugomos giluminėse šachtose tūkstantmečius ir tokio kapinyno įrengimas Lietuvai gali kainuoti 2,6 mlrd. eurų? Būtent todėl ir nusprendėme šiuos klausimus užduoti tam žmogui, kuris kviečia atvirai diskutuoti šia tema“, - sakė vienas idėjos autorių, SMK studentas Gediminas Tamulynas.

Video, kuriame užfiksuoti klausimai apie Visagino atominę elektrinę, nusiųstas ir pačiam A. Čekuoliui. Pasak G. Tamulyno, studentai tikisi, kad žurnalistas skirs laiko su jais atvirai padiskutuoti apie atominę energetiką ir atsakys į kylančius klausimus.

Video, kuriame studentai užduoda klausimus A. Čekuoliui, galite rasti čia:
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius