Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 02

Akcija „Geriems darbams reikia nedaug“ įpusėjo

Dar prieš Kalėdas inicijuota akcija, kurios tikslas – Vilniaus universiteto vaikų ligoninės Vaikų gastroenterologijos skyriuje sergantiems vaikams sukurti tinkamą aplinką, tęsiasi!
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Nuoširdi vaikų šypsena gali praskaidrinti kad ir pačią niūriausią dieną. Graudu, kai negailestinga liga atima džiaugsmą iš mažylių. Dar prieš Kalėdas inicijuota akcija, kurios tikslas – Vilniaus universiteto vaikų ligoninės Vaikų gastroenterologijos skyriuje sergantiems vaikams sukurti tinkamą aplinką, tęsiasi!

Aplinka padeda pasveikti Džiugu, kad Lietuvoje kompanijų, kurias bendruomeniškumo jausmas motyvuoja įgyvendinti socialinius projektus, netrūksta. Tereikia labai nedaug – noro. Ir, žiūrėk, jau sukurta tinkama aplinka, padėsianti vaikams greičiau pasveikti. Pasak medikų, tinkamos, geros kokybės sąlygos turi nemažą įtaką sergantiesiems. Suprantama, kad į namus panaši aplinka sklaido niūrią ligoninės atmosferą, mažina įtampą – tai ypač svarbu vaikams. Be to, kiekvienoje palatoje turi būti atitinkamas inventorius. Ne paslaptis, kad jo ligoninėse trūksta.

Darbai į pabaigą Apžiūrėjus Vaikų gastroenterologijos skyriuje remontuojamą palatą, matyti, jog remonto darbai įpusėję ir greitu metu bus užbaigti. Deja, palatų remonto procesai ligoninėse vyksta ilgiau nei įprastuose objektuose, kadangi remonto metu turi būti skiriamas ypatingas dėmesys sterilumui, švarai, triukšmo lygiui, pačiam palatos projektui, kad būtų užtikrintas visiškas komfortas bet kokiomis sąlygomis. Be to, vykdomi darbai negali trukdyti ligoninės darbuotojų veiklai.

Įsitraukia ir visuomenė Kaip rodo naujausi duomenys, šiuo metu jau parduota daugiau nei 630 tūkst. mineralinio vandens „Rasa Premium“ buteliukų, nuo kurių skiriami 0,03 Lt Vilniaus universiteto vaikų ligoninės Vaikų gastroenterologijos skyriaus palatos remontui. Džiugu, kad socialinėms akcijoms neabejinga ir visuomenė, noriai įnešdama savo indėlį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius