Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 19

Asociacija JCI Lietuva inauguruos išrinktuosius lyderius

Sausio 22 d. Šiauliuose įvyks jau tradicija tapęs JCI Lietuva renginys – Prezidentų diena.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Sausio 22 d. Šiauliuose įvyks jau tradicija tapęs JCI Lietuva renginys – Prezidentų diena. Šią dieną tarptautinės organizacijos JCI  Lietuvos skyriaus nariai bei draugai pagerbs narius, kurie buvo išrinkti į JCI Lietuva bei į visų vietinių skyrių Prezidentų postus. Tai inauguracijos į šiuos postus diena.

Šiais metais renginys vyks Šiauliuose, kadangi JCI Lietuva Prezidentu yra išrinktas Gintaras Ignatavičius – vienas vietinės organizacijos JCI Šiauliai narių. Pagal tradiciją JCI Prezidentų diena yra organizuojama tos vietinės organizacijos, kurios narys tampa JCI Lietuva Prezidentu.

Pagrindinis šios dienos įvykis organizacijos nariams yra Neeilinė JCI Lietuva Konferencija, kurios metu Šiauliuose susirinkę visų vietinių skyrių prezidentai su savo nariais aptaria metų einamuosius siekius, tikslus ir metų uždavinius.

Presidentų dienos metu taip pat vyks du seminarai, į kuriuos kviečiami visi norintys:

• „Tikėjimas ir pasitikėjimas per NLP“, kurį ves sertifikuota kognityvios hipnozės ir NLP specialistė Daiva Kriugiškytė, baigusi mokslus Londone;

• „Kuriame savo pardavimų strategiją: pirmieji žingsniai“ Seminarą ves nacionalinio lygio sertifikuotas JCI treneris, „Triple A Baltic“ vadovas, elgsenos treneris Žanas Gongapševas. Jis veda seminarus visoje Europoje.

Trokštančius nuotykių ir adrenalino žmones kviečiame dalyvauti strateginiame miesto žaidime „JCI Prezidentų mūšis“. Tai žaidimas, leidžiantis Jums pasinerti į paslapčių pasaulį Šiaulių mieste, sužinoti apie dar nematytas vietas ir jas aplankyti.

Daugiau informacijos apie mokymus ir strateginį žaidimą bei visos dienos programą galite rasti JCI Šiauliai internetinėje svetainėje www.jcisiauliai.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius