Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 07 28

Atlapaširdė Maja ieško savo žmogaus, pasisiūliusiems bus atlyginta (nuotraukos)

Apie šią kalytę galėčiau knygą parašyti. Ir neabejoju, kad atsiras tokių, kurie skeptiškai žiūrės į tokį mano rašymą apie šunį, tačiau ji tikrai verta kiekvieno žodžio. Tad pradėsiu pasakojimą.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Apie šią kalytę galėčiau knygą parašyti. Ir neabejoju, kad atsiras tokių, kurie skeptiškai žiūrės į tokį mano rašymą apie šunį, tačiau ji tikrai verta kiekvieno žodžio. Tad pradėsiu pasakojimą.

Ši istorija apie kalytę, kurią išdavė šeimininkai. Neieškojo, nemylėjo taip, kad būtų atėję bent iki Grindos vartų, kad vėl galėtų džiaugtis jos teikiama meile. O meilę ir prieraišumą ji rodyt tikrai moka. O ir šiaip, ji verta daug daugiau, nei tokie mylintys šeimininkai, ir tam, kad tuo įsitikintum, užtenka su ja pabūti vos pora minučių.

Mano namuose ji atsirado susiklosčius avarinei situacijai: Grindoje nebuvo laisvos vietos, o Maja, prabuvus už grotų 3 mėnesius, buvo viena pirmųjų žudymo sąraše. Ji buvo viena iš mieliausių kalinių, nes visiems priėjus taip stipriai prisispausdavo prie narvo tvoros, kad tik kaip įmanoma stipriau pajustų, kaip yra glostoma. Dabar net verkt norisi pagalvojus, kad tokia tobula šunytė būtų netekusi savo antro šanso kabintis į gyvenimą.

Tikriausiai galvose vis dar kirba klausimas, kuo gi bus apdovanoti pasisiūliusieji? O dabar ir pradėsiu vardint. O taigi bus jie apdovanoti 25 kilogramų vokiečių aviganio mišrūne, kuri yra labai meili, paklusni, moka pagrindines komandas, be reikalo neloja, nėra išranki maistui, fantastiškai švelniai žaidžia su ypač nedidelio ūgio šunimis, mėgsta prisiglausti, jei mokėtų - greičiausiai murktų. Ji visomis išgalėmis stengiasi įrodyti, kad yra verta daugiau nei išmetimo į gatvę ir mirties alsavimo į nugarą. Maja nemėgsta kačių, bet dievina žmones, mėgsta kitus šunis ir tobulai iškenčia vaikų tampymus. Po kiek laiko pradeda ir namus saugot, tad svetimi ramiai po Jūsų namų teritoriją tikrai nepasivaikščios, tačiau visi draugai drąsiai galės užeiti į svečius ir bus apdovanoti plačiais uodegos mostais. Žinoma, jei tik Jūs būsit namie.

Kiekvieną kartą žiūrėdama į ją stebiuosi, kaip jos niekas nepasigenda ir niekas neužsinori, nes žinodami, kokia ji yra, tikrai neatsisakytų tokios kompanijos tiek ramumoje, tiek smagiai švenčiant.

Jei bent kiek susidomėjot ir norėtumėte sužinoti daugiau apie Majuką, nesidrovėdami skambinkit ir klauskit visko, o aš su mielu noru atsakysiu.

Sigita +37060344027. Vilnius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius