Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

2012 04 05

Atskleistos šokiruojančios Whitney Houston mirties aplinkybės (nuotraukos)

Atskleistas galutinis Whitney Houston autopsijos dokumentas, nurodantis tikrąsias garsiosios pasaulio daininkės ir aktorės mirties aplinkybes.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Atskleistas galutinis Whitney Houston autopsijos dokumentas, nurodantis tikrąsias garsiosios pasaulio daininkės ir aktorės mirties aplinkybes.

Kaip tegia dailymail.co.uk, hito „I will always love you" atlikėja savo mirties dieną buvo rasta vonioje, pripildytoje itin karšto, 93.5 pagal Farenheito skalę laipnių temperatūros vandenyje. Whitney Houston vonioje gulėjo veidu žemyn į vandenį, kruvina nosimi ir prakirsta lūpa. Ant jos nugaros buvo nusiplikymo žymių, galimai atsiradusių nuo karšto vandens ar jo skleidžiamų garų. Kambaryje, kuriame įvyko tragiška įžimybės mirtis, buvo rastas šaukštas su panašiomis į narkotikus medžiagomis, susukta popieriaus tūbelė su baltos, panašios į kokainą medžiagos likučiais.

Paisirodžius pirmosioms 48-erių metų daininkės mirties priežastims, buvo minėta, jog ji turėjo širdies ligą, tačiau nauja, išsami ataskaita parodo, jog ji taip pat kentėjo nuo lengvo pobūdžio emfizemos. Bevely Hills policijos departamento pareigūnas tap pat paminėjo aptikęs seną adatos dūrio žaizdą dainininkės kairiojoje alkūnėje.

Paskutinį savo vakarą Whitney Houston skundėsi gerklės skausmais, todėl nusprendė išsimaudyti vonioje. Tas vakaras jai buvo lemtingas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius