-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 06 19

C. Ronaldo likimas: tragiška karjeros baigtis?

„Aš atvykau čia kovoti – tai ir žadu daryti“, – sakė C. Ronaldo. Portugalas kelio skausmus jaučia jau nuo praėjusio sezono vidurio, o sezono pabaigoje jis dėl sveikatos problemų...
Temos: 1 Likimas

„Aš atvykau čia kovoti – tai ir žadu daryti“, – sakė C. Ronaldo.

Portugalas kelio skausmus jaučia jau nuo praėjusio sezono vidurio, o sezono pabaigoje jis dėl sveikatos problemų praleido daugelį rungtynių, tačiau tai jo nesustabdė ir jis nusprendė kartu su Portugalijos rinktine dalyvauti pasaulio futbolo čempionate. Spaudoje kalbama, kad daktarai bandė atkalbinti vieną iš geriausių futbolininkų pasaulyje, tačiau jis ryžosi dalyvauti Pasaulio futbolo čempionate Brazilijoje. Daktarai minėjo, jog Ronaldo reikalinga 2 mėnesių pertrauka be futbolo, kitaip jam gresia sausgyslių uždegimas.

Praleis kitą sezoną

Žiniasklaida taip pat praneša, jog C. Ronaldo dėl savo kelio gali praleisti didžiąją dalį kito sezono, jei ir toliau jam nebus suteikiama poilsio. Kad ir kaip daktarai maldautų, Ronaldo nežada praleisti artėjančių pasaulio čempionato grupių rungtynių su Gana ir JAV. Sunku tuo patikėti, bet daugelis C. Ronaldo sirgalių tikisi, jog portugalai iškris po grupių etapo, nes dar daugiau rungtynių futbolininko kelis gali neatlaikyti.

Panašią traumą buvo patyręs garsusis ispanų tenisininkas Rafaelis Nadalis, kuris dėl kelio traumos atliko septynių mėnesių reabilitaciją.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius