-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 28

Dar vienas žiauraus elgesio su gyvūnais atvejis

15min.lt skaitytoja Gintarė pasakoja dramatišką kačiuko išgelbėjimo istoriją Kėdainiuose, Lakštingalų gatvėje.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Šį gražų šeštadienio rytą, apie 10 val., išgirdome kieme garsiai skalyjančius šunis, mano mama pažiūrėjo pro balkono langą ir pamatė, kad šunys bando įlysti į gyvatvorę ir kažką pastverti, tėtis išėjo pažiūrėti ir grįžęs pasakė, kad į mūsų gyvatvorę kažkas įmetė maždaug trijų mėnesių kačiuką ir visa laimė, kad laiku pastebėjome, nes mūsų šunys pašalietį turbūt būtų papjovę.

Mums šis poelgis nesuprantamas, nes patys auginame šešis katės atsivestus kačiukus, nė vieno kačiuko iš nė vienos vados neesame nugalabiję, visad rūpestingai užauginame ir atiduodame į geras rankas. Kačiukas buvo išsekęs, susišiaušęs, purvinas, pavargęs. Parsinešėme jį namo, pavalgydinome, manome, kad jis jau ilgą laiką nematęs maisto. Negaliu tiksliai nusakyti, kiek jam galėtų būti laiko, kadangi jis labai sulysęs, bet maždaug apie tris menėsius, nežinome, kaip jį reiks laikyti, nes turime dvi kates ir jos pašalietį gali papjauti, tačiau ką nors sugalvotume.

Parašiau jums šį laišką, nes kaip matome elgesys su gyvūnais nuo šunelio PIPIRO nelaimės mažai ką ir pasikeitė. Žmonės tiesiog sugyvuliškėjo!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius