Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 24

Dobė – išduota, bet neprarandanti vilties

Dobė – dar viena žmogaus neatsakingumo auka. Kas priverčia mylintį ir ištikimą šunį išmesti į gatvę? Deja, atsakymo iš Dobės šeimininko jau neišgirsime.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka
Temos: 1 Viltis

Dobė – dar viena žmogaus neatsakingumo auka. Kas priverčia mylintį ir ištikimą šunį išmesti į gatvę? Deja, atsakymo iš Dobės šeimininko jau neišgirsime. Taigi, Dobė buvo rasta gatvėje – liūdna ir išalkusi. Laikinai radusi prieglobstį, kalytė laukia naujo šeimininko – tokio, kuris jos neišmestų į gatvę ir ją mylėtų. Dobė – labai linksma ir judri dobermanė, jai galėtų būti apie 3 metus. Tie, kas augina dobermanus, žino, kad tai energingi, budrūs, ryžtingi, bebaimiai, ištikimi ir paklusnūs šunys. Daug ką žavi šie puikios išvaizdos ir puikių savybių šunys. Dėl tokių savo savybių bei aukšto intelekto dobermanai ilgą laiką buvo nepakeičiami tarnybiniai šunys. Dabar dobermanai laikomi šeimos šunimis, kur kas rečiau jie atlieka darbines funkcijas. Dobė taip pat pasižymi tokiomis savybėmis. Ir dar,  ji labai myli vaikus. Padėkime Dobei rasti mylinčią šeimą, kurioje ji pasijustų laiminga ir suteiktų daug džiaugsmo savo šeimininkams.

Globėjos koordinatės: tel. 861868499, e-mail - jurgle2000@yahoo.com

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius