Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 18

Drąsiame vaizdo įraše jauna ukrainietė prašo pasaulio pagalbos: dalinkitės šia žinia

Internete pradėjo plisti  vaizdo įrašas iš Ukrainos, kuriame jauna mergina drąsiai pasakoja apie įvykius Kijeve ir prašo pasaulio pagalbos. Mergina nori, kad visi žinotų, kodėl tū...
Kadras iš vaizdo įrašo
Kadras iš vaizdo įrašo

Naujienų galite įkrauti pirmajame Lietuvoje skaitytojų naujienų portale ikrauk.lt, siųsti el. paštu ikrauk@15min.lt arba parašyti per „Facebook“ paskyrą štai čia.

Internete pradėjo plisti  vaizdo įrašas iš Ukrainos, kuriame jauna mergina drąsiai pasakoja apie įvykius Kijeve ir prašo pasaulio pagalbos.

Mergina nori, kad visi žinotų, kodėl tūkstančiai žmonių dabar yra Maidane ir kodėl jie kovoja: „Mes norime būti laisvi nuo diktatūros, norime išsilaisvinti nuo politikų, kurie dirba tik sau.“

„Visi čia, Maidane, susirinkę žmonės nori normalaus gyvenimo. Mes esame civilizuoti žmonės, tačiau mūsų valdžia yra barbarai“, – vaizdo įraše kalba mergina.

Mes esame civilizuoti žmonės, tačiau mūsų valdžia yra barbarai.

„Galbūt rytoj mes jau neturėsime interneto prieigos ir jau būsime vienui vieni.  Galbūt milicija mus ims žudyti vieną po kito“, – tokiais žodžiais mergina kreipėsi į visus prašydama pagalbos.

Kad ir nedidelė jūsų pagalba gali būti labai svarbi. Ji prašo visų skleisti žinią apie įvykius Ukrainoje bei pasidalinti šiuo vaizdo įrašu bei padėti Ukrainos žmonėms kovoti už laisvę, kol dar nevėlu.

Gyvenate Ukrainoje? Informacija dalinkitės ikrauk@15min.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius