-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 03

Dvi gražuolės meškutės ieško pačių geriausių šeimininkų (nuotraukos)

Pirmadienį važiuodama į „Grindą“ (Vilniaus miesto sanitarinę tarnybą) norėjau paimti globai vieną nelaimingą širdelę, o išėjo taip, kad parsivežiau net dvi. Bet taip net ir geriau - ir man smagiau, ir mažiukėms ramiau. Pavadinau jas Nasuada (rudoji) ir Safyra (juodoji). Išmaudytos ir iššukuotos, mažylės tapo tikromis pūkuotomis gražuolėmis.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Pirmadienį važiuodama į „Grindą“ (Vilniaus miesto sanitarinę tarnybą) norėjau paimti globai vieną nelaimingą širdelę, o išėjo taip, kad parsivežiau net dvi. Bet taip net ir geriau - ir man smagiau, ir mažiukėms ramiau. Pavadinau jas Nasuada (rudoji) ir Safyra (juodoji). Išmaudytos ir iššukuotos, mažylės tapo tikromis pūkuotomis gražuolėmis.

Abiems šiuo metu yra apie 3 mėnesius. Augs nemažos (žmogaus kelius tikrai turėtų siekti). Kadangi meškutės mažai patyrė meilės, labai prašosi dėmesio, negali atsidžiaugti žmogaus draugija. Tiesa, iš tos laimės, gali apkramtyti pirštus - dantukai dygsta. Safyra labai aktyvi, ji pati pirmoji lekia džiaugtis užėjusiais žmonėmis, pirmoji puola žaisti. Šiek tiek pavydi dėmesio ir bando nustumti sesutę, kad tik jai daugiau meilės ir glostinėjimų tektų. Nasuada - ramesnė, kuklesnė, bet dėmesio taip pat labai nori. Supykusi ar supavydėjusi rodo balselį. Abi meškutės protingos, supranta kai drausmini, tačiau tuo pačiu ir išdykusios, nuolat prisigalvoja visokių pramogų.

Dovanosiu mažyles tik labai atsakingiems ir geriems žmonėms, sutinkantiems sterilizuoti. Kol kas mažulės dar stebimos, ar neturi prisirinkusios ligų, bet jau netrukus galės keliauti į naujus namus. Jei susidomėjote, kviečiu susipažinti. Mažylės Vilniuje, bet dažnai būnu Klaipėdoje, tai galėčiau ir ten atvežti.

Dėl meškučių skambinkite telefonu 862537723 arba rašykite el. paštu agne.sniukstaite@inbox.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius