Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 07

Dzūkų nuobodulį traiškys „G&G Sindikato“ smogikai

Po daugiau nei 5 metų pertraukos „G&G Sindikatas“ sugrįžta traiškyti užsistovėjusį nuobodulį Dzūkijos sostinės gyvenime.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Gūdžiais 1999 metais „G&G Sindikatas" su daina „Parūkyk, o po to..." pirmieji Lietuvoje išdrįso hiphopo salvėmis sudraskyti nekaltą rožinio lietuviško popso muzikos pasaulį. Po daugiau nei 5 metų pertraukos sugrįžta traiškyti užsistovėjusį nuobodulį Dzūkijos sostinės gyvenime.

Prasmingi dainų tekstai, neretai liudijantys šiurkščią gyvenimo tikrovę, sutraukia minias ištikimų gerbėjų. Tą patvirtina ir paskutinieji sausakimši „G&G Sindikato" koncertai, į kuriuos bilietai buvo iššluoti per labai trumpą laiką. Alytus ne išimtis - pigiausi bilietai išgraibstyti per vieną dieną.

Balandžio 8 dieną (penktadienį) 22 val. naktiniame klube „Voro fortas" išskirtinis legendinės Lietuvos hiphopo grupės gyvo garso koncertas. Didžiausio Alytaus naktinio klubo sienas drebins specialiai šiam renginiui atvežta moderniausios garso, šviesos ir vaizdo technikos sintezė, net 8 GoGo šokėjos iš studijos RED. O scenoje „G&G Sindikato" nariams talkins gyvo garso muzikantai ir pritariantysis vokalas Evex.

Visiems gerai žinomoms dainoms Dzūkijos sostinėje suskambėti naujai leis „gyvas" mušamųjų ir gitarų instrumentalas. Organizatorių teigimu, panašus renginys buvo tik sostinės menų fabrike „Loftas", bet Alytuje kartelė pakelta dar aukščiau.

Renginyje taip pat gros diskžokėjų komanda Diskoholikai DJ'S bei trys geriausi Lenkijos HipHop'o didžėjai, daugelio DJ čempionatų prizininkai ir nugalėtojai: Dj 2najz; diskžokėjų ir prodiuserių komandos „Quanchord“ nariai Dj Numicc ir Dj Top Cut pastaruoju metu paliekantys ryškų pėdsaką Lenkijos naktiniame gyvenimą. Visa tai ir Lietuvos hiphopo scenos pionierių „G&G Sindikato“ paruošta koncertinė programa tą vakarą Alytų  pavers hiphopo sostine.

„G&G Sindikatas" - tai pirmoji grupė, kurią į Dzūkijos sostinę atveš „Diskoholikai". Jų ateities planuose ne tik amą verčiantys prarasti žinomų grupių ar atlikėjų koncertai, bet ir naujas muzikinis klubas pačioje miesto širdyje.

Autoriai: Gediminas Ryženinas / Diskoholikai

VIDEO: G&G Sindikatas (Live) VIDEO FLYERIS (Alytus)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius