-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 03

Feministinis Frontas kunigui R.Doveikai įteikė diplomą už „pažangų“ mąstymą

Feministinis Frontas, reaguodamas į homofobišką ir mizoginišką pasisakymą, įteikė kunigui R.Doveikai diplomą už „pažangų“ mąstymą.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Neseniai pasirodžiusiame straipsnyje kunigas Ričardas Doveika išsakė mintis apie homoseksualumo priežastis, neva remdamasis genetikų nuomone. Pristatyme kunigas teigė, kad „pabendravęs su homoseksualaus žmogaus šeima sužinai, kad jo motina yra pasidariusi kelis abortus“, o pasakymas: „Mama, aš esu gėjus“ iš tiesų reiškia  „Mama, tu esi agresorė, aš tavęs bijau“.

Taip pat, anot R.Doveikos, homoseksualumas tėra mados reikalas. Tokiu būdu  R.Doveika prisideda prie homofobijos skleidimo Lietuvoje ir prie moterų žeminimo ir menkinimo.

Feministinis Frontas (FeF), reaguodamas į tokį homofobišką ir mizoginišką pasisakymą, balandžio 1 d. įteikė kunigui R.Doveikai diplomą už „pažangų“ mąstymą. Įteikus diplomą, kunigas gynėsi, teigdamas, kad tai esą ne jo nuomonė – jis tik perteikė genetikų mintis. Tačiau paklaustas, kokiais konkrečiais genetikais remiasi, jokio atsakymo nepateikė...

Feministinio Fronto informacija

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius