Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 27

Filmas „Turistas“ nustebino netikėta pabaiga

Skaitytoja dalijasi savo atsiliepimu apie filmą „Turistas“.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Kiek anksčiau ikrauk.lt reporterė Akvilė pateikė filmo „Turistas“ recenziją, šįkart savo mintimis apie kino juostą dalijasi skaitytoja Aita.

Kino teatruose vis dar rodomas filmas „Turistas“. Man jis pasirodė įdomus, net nepastebėjau, kaip žiūrint šį filmą prabėgo laikas, o kino juostos pabaiga nustebino netikėtumu.

Filmo veiksmas vyksta Italijoje ir Šveicarijoje. Frenkas (akt. Johnny Deppas) vyksta į Italiją nuraminti sudužusios širdies ir traukinyje sutinka žavią moterį – Elizą (akt. Angelina Jolie). Moteris traukiniu vyksta vykdydama mylimojo Aleksandro nurodymus, kuriuos ji gaudavo laiškais.

Pirmajame laiške buvo parašyta, kad Eliza turi atvykti į Šveicariją, o kelionės metu rasti vyriškį, jį suvilioti ir įtikinti slaptuosius agentus bei nusikaltėlius, kad būtent jis (Frenkas) yra sambaus masto nusikaltėlis, pavogęs iš gangsterio 744 milijonus dolerių.

Filme netrūksta veiksmo, gaudynių, o galiausiai Eliza įsimyli Frenką, bet taip pat nenustoja mylėti ir  jai  užduotį pavedusio Aleksandro.  Kaip sakiau, filmo pabaiga – tikrai netikėta, tad nesinori atskleisti šios paslapties. Geriau pamatykite bei  įvertinkite šį filmą patys.

Šį filmą režisierius  Florian Henckel von Donnersmarck nufilmavo remdamasis nuotaikingu filmu „Afera pagal Antonį Zimerį“.

Pagrindiniai aktoriai: Angelina Jolie, Johnny Deppas, Paulas Bettany, Timothy Daltonas, Steven Berkoffas, Rufus Sewell, Bruno Wolkowitch.

Man labai patiko Angelinos Jolie įkūnyta asmenybė. Šiame filme ji buvo ne kokia kapų plėšikė, bet išdidi, savimi pasitikinti ir rafinuota moteris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius