-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 07 27

Galimybė jaunimui!

Jaunimo organizacija, VšĮ „Versli karta" gali pasidžiaugti, jog laimėjo ES programos „Veiklus jaunimas" finansavimą projektui „Turiu idėją!". Įstaiga didžiuojasi, kad ši programa suteikia galimybę vykdyti originalias ir efektyvias veiklas.

Jaunimo organizacija, VšĮ „Versli karta" gali pasidžiaugti, jog laimėjo ES programos „Veiklus jaunimas" finansavimą projektui „Turiu idėją!". Įstaiga didžiuojasi, kad ši programa suteikia galimybę vykdyti originalias ir efektyvias veiklas.

„Turiu idėją!" – tai Žemaitijos regiono jaunimo projektas, kurio pagrindinis tikslas – mažų miestų bendruomenėse dalintis iniciatyvaus jaunimo idėjų generavimo ir verslo planų kūrimo patirtimis.

Mažeikių jaunimo organizacija „Versli karta" suburs 25 jaunus, iniciatyvius, trokštančius verslume tobulėti žmones iš Skuodo, Mažeikių, Telšių, Kuršėnų ir Plungės. Jaunieji verslininkai penkias dienas interaktyviai leis laiką vienoje iš Mažeikių regione esančių sodybų, tobulins savo žinias verslume, susipažins su vietos verslo rinka, diskutuos globalia, ir net Europos Sąjungai labai svarbia, jaunimo nedarbo tema, komandose generuos idėjas, kurios galiausiai virs verslo planais.

Šia neįkainojama patirtimi bus siekiama pasidalinti su kuo didesne mažų miestelių bendruomenių auditorija. Prie projektui sukurto internetinio puslapio išleisime ir specialų „Turiu idėją!" žurnalą, kuriame projekto dalyviai dalinsis savo patirtimi. Įrodysime, jog mažiau galimybių gaunantis nedidelių miestų jaunimas turi ne ką mažesnį verslo potencialą nei didžiųjų miestų bendraamžiai, o tai gali būti vienas iš nedarbo problemos sprendimo būdų.

Projektą vainikuos informacinės išvykos į tuos pačius penkis regionus, iš kurių atvyko ir projekto dalyviai. Kas daugiau jei ne kraštietis ir ne bendraamžis gali parodyti, kad TU irgi gali kurti. Pristatomųjų išvykų metu auditoriją supažindinsime su projekte gimusiais jaunų žmonių verslo planais, taip pat kartu su vietos verslo, politikos bei kitų organizacijų atstovais vesime versliam jaunimui aktualias diskusijas.

Dar kart galima padėkoti ES programai „Veiklus jaunimas" už pasitikėjimą vykdant veiklas. Tikime, kad geras pavyzdys gali būti užkrečiamas – verslauk!

P.S. Daugiau informacijos www.turiuideja.eu ir „Turiu idėją!“ facebook'o grupėje.

Šis projektas finansuojamas remiant Europos Komisijai. Šis (pranešimas) atspindi tik autoriaus požiūrį, todėl Komisija negali būti laikoma atsakinga už bet kokį jame pateikiamos informacijos naudojimą“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius