-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 11

Geriausia savaitės reporterė – Auksė! (ikrauk.lt savaitės apžvalga)

ikrauk.lt kviečia pasižiūrėti, kas nuveikta praėjusią savaitę ir pasveikinti geriausią savaitės reporterę!
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Sveiki, mielieji reporteriai ir skaitytojai!

Tikimės, visi pailsėję po savaitgalio ir pasirengę naujiems darbams! Tačiau nepamirškime to, kas nuveikta, bei pasveikinkime geriausią savaitės reporterę!

Nuo tykančių pavojų iki „glamūro“

Praėjusią savaitę reporteriai parengė publikacijas, kurių temos nuo aktualios informacijos apie požeminėse perėjose tykančius pavojus iki prabangaus renginio, kuriame buvo pristatyti naujausi „Volkswagen“ markės automobiliai. Beje, reporterės Monikos tekstas ir nuotraukos apie netvarką vienoje iš Kauno požeminių perėjų neliko nepastebėti – dar šiandien Kauno miesto savivaldybės kolegija nusprendė skirti lėšų šioms grotelėms pakeisti naujomis – gelžbetoninėmis.

Kaip ir visuomet, renginių tiek sostinėje, tiek kituose miestuose netrūko. Apie juos rašančių reporterių – taip pat. Taigi galėjome grožėtis fotoreportažais iš kačių parodų Vilniuje ir Klaipėdoje. Peržiūrėti gražiausias BBL rungtynių akimirkas reporterio Mato rengtuose reportažuose. Taip pat galėjome virtualiai sudalyvauti kavos ruošimo čempionate, fotosesijos užkulisiuose, sužinoti kaip pavyko ilgai laukto atlikėjo Dub Fx pasirodymas, susipažinti su jaunimo sukurtomis verslo idėjomis projekte „Startup weekend Lithuania“. Pagyventi „Kino pavasario“ filmų nuotaikomis. O po „Filologų naktis“ mus „pavedžiojo“ reporteris Adomas, debiutavęs su vaizdo reportažu. Šaunuolis, Adomai! Turėjome ir dar vieną debiutą – prie nuolatinių reporterių Vilniuje prisijungė ir Deimantė, praėjusią savaitę pristačiusi filmą „2000 km istorijos“ bei rašiusi atsiliepimus iš spektaklio „Persona“.

Mados gūsis

Pavasarį visi norime atsinaujinti, pasigražinti – todėl reporterė Laura skubėjo skaitytojus supažindinti su šiltojo sezono drabužių tendencijomis. Jos pašnekovė patarė, kokius rinktis audinius, spalvas, kaip visa tai derinti. Tuo tarpu reporteriai Auksė ir Deividas sudalyvavo renginyje, kuriame buvo pristatomos maudymosi kostiumėlių, galvos apdangalų ir aksesuarų tendencijos. O reporteris Dainius mada besidomintiems skaitytojams pateikė fotogaleriją iš karalienės Viktorijos laikų drabužių parodos. Tad mados šią savaitę netrūko, tikimės, netrūks ir ateityje!

Pasigedo kultūros

Kaip niekada daug praėjusią savaitę užfiksuota nekultūringai pastatytų automobilių – kiemuose, gatvėse, prie prekybos centrų, o ką jau kalbėti apie tai, kai vairuotojai įsigudrina tiesiog važinėti šaligatviais? Reporteriai kasdien klausia, kada išmoksime kultūros..?

Praėjusią savaitę dalijotės įvairiais pastebėjimais: susirūpinta, kodėl Žvėryne kertami medžiai; užfiksuotas šiurkštus apsaugos darbuotojų elgesys su sulaikomu asmeniu. O štai reporterė Irena dalijosi skaudžia pamoka. Spaudos kioske apmokėjusi sąskaitą Irena per neapsižiūrėjimą paliko daugiau pinigų, nei buvo įrašyta čekyje. Galiausiai ši istorija baigėsi laimingai – pinigai buvo grąžinti, tačiau tai tapo gera pamoka visiems.

Reiškėte ir savo nuomonę. Viena reporterė dalijosi mintimis apie lietuvių emigracijos priežastis ir tai, kad tautiečiai dažnai nepasidairo laimės tėvynėje, bet renkasi išvykti. Neišreikšti nuomonės apie praėjusią savaitę daug šurmulio sukėlusius europarlamentaro Valdemaro Tomaševskio žodžius negalėjo reporteris Vilius.

Savaitės geriausioji – AUKSĖ PALTAROKAITĖ – už aktyvumą ir atsidavimą reporterės darbui. Auksė ne tik leido „užuosti“ kavos dienų aromatus, bet ir dalijosi vaizdine medžiaga iš renginio. Taip pat ji iš arčiau supažindino su „Maisto banko“ akcijomis – kas tai yra ir kodėl to reikia. Taip pat Auksė rašė apie vasaros mados tendencijas. Reporterei atitenka „Knygų klubo“ įsteigtas prizas – Catherine Alliott knyga „Eik po velnių, mielasis!“

P.S. ikrauk.lt ir toliau ieško aktyvių žmonių, kurie norėtų tapti reporteriais. Šį kartą ieškomi reporteriai, kurie rašytų apie TV šou projektus. Jei manai, kad tai kaip tik tau – siųsk motyvacinį laišką el. p. ikrauk@15min.lt iki balandžio 13 dienos!

Nuotraukoje geriausia savaitės reporterė Auksė – dešinėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius