-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 09 17

Girta vienuolė automobiliu atsitrenkė į medį

Prieš dvi savaites, rugsėjo 4-ąją, penktadienį, Niujorko The Long Island policija sulaikė vienuolę, kuri, po Šv. Mišių, išgėrusi sėdo už automobilio vairo ir atsitrenkė į medį.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Prieš dvi savaites, rugsėjo 4-ąją, penktadienį, Niujorko Long Ailendo policija sulaikė vienuolę, kuri po Šv. Mišių išgėrusi sėdo už automobilio vairo ir atsitrenkė į medį. Vienuolei buvo nustatytas 1,8 promilės girtumas, kai JAV įstatymai leidžia ne daugiau kaip 0,8 promilės.

Pareigūnai pranešė, kad 68 m. sesuo Lauren Hanley, kuri bažnyčioje 47 metus darbuojasi kaip „dvasinė vadovė“, prieš sulaikymą išgėrė pusę džino butelio.

Išvažiavusi į gatvę vienuolė vos nepartrenkė šalia bažnyčios kiemo žaidusių mažų vaikų, važiuodama zigzagais ji daužė gatvėje tvarkingai pastatytus automobilius, kol galiausiai atsitrenkė į medį.

„Mano anūkai pasakojo, kad ji vairavo kaip išdegusi akis. Būdama vienuole ji visą gyvenimą mokė vaikus, gėda, taip viską baigti“, − kalbėjo vietinė gyventoja.

Kita San Frances Chantal gyventoja Rosa Rodríguez teigė, kad sesuo L.Hanley turėtų būti „pavyzdžiu“ bendruomenei, nes yra „vienuolė, bažnyčios žmogus, kuriuo pasitikima“. Moteris mano, kad policija neturėtų daryti kokių nors išimčių L. Hanley dėl to, kad ji yra vienuolė: „Ji sukėlė pavojų sau ir bet kurio gatvėje buvusio žmogaus gyvybei“, − sakė R. Rodríguez.

Daugiau informacijos anglų kalba vaizdo reportaže – http://www.newsday.com/long-island/nassau/cops-wantagh-nun-charged-with-drunken-driving-1.1418894

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius