Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 07

Gražuolė lietuvaitė Laura Škėmaitė atstovaus Lietuvai tarptautiniame grožio konkurse Niujorke

Gražuolė lietuvaitė Laura Škėmaitė atstovaus Lietuvai tarptautiniame grožio konkurse Niujorke „The Miss Diaspora Models International Pageant 2010“.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Gražuolė lietuvaitė Laura Škėmaitė atstovaus Lietuvai tarptautiniame grožio konkurse Niujorke „The Miss Diaspora Models International Pageant 2010“.

Gruodžio 17-ąją pačiame Niujorko centre įvyks konkursas, kuriame pirmą kartą dalyvaus ir Lietuvoje gimusi mergina. Mūsų šaliai atstovaus 23 metų amžiaus Laura Škėmaitė, už kurią internetu galite balsuoti paspausdami ant jos nuotraukos.

L.Škėmaitė dirba farmacijos kompanijos „Lundbeck Research USA“, kuri išradinėja vaistus nuo Centrinės nervų sistemos ligų, tokių kaip Parkinsono ir Alzhaimerio, juridiniame patentų skyriuje. Taip pat Laura dirba modeliu, dalyvauja įvairiuose madų šou. Nors lietuvaitė vos šių metų pradžioje atrado savyje modelio talentą, per trumpus 6 mėnesius nemažai pasiekė šioje didele konkurencija garsėjančioje srityje. O į JAV mergina atvyko 2006 m. vasarą studijuoti Niujorke. Lietuvoje ji baigė prestižinį Vilniaus Licėjų ir gavusi akademinę stipendiją atvyko studijuoti biologijos ir chemijos privačiame Caldwell Universitete. Laura ne tik graži mergina, bet ir labai gabi mokslams – bakalauro studijas minėtoje aukštojo mokslo įstaigoje baigė greičiau nei kiti – per tris metus (vietoj įprastų keturių), išlaikydama 4 balų vidurkį iš tiek pat galimų. Įvertinant jos akademinį pažangumą, L.Škėmaitei suteiktas „Tri-Beta Biology National Honor Society“ draugijos nario statusas visam gyvenimui.

Nors Lauros modelio karjera prasidėjo visai neseniai, ji jau buvo pakviesta į kelis JAV televizijų šou, dalyvavo keliuose pasaulinio lygio madų demonstravimo renginiuose, tarp jų „NY Mercedez Benz“ ir „Couture“ Mados savaitėse, kur ji pristatė žinomų dizainerių Richie Rich ir Ivana Helsinki kurtus drabužius. Įvertinant jos nuopelnus, šių metų spalį Laura buvo išrinkta mėnesio „PlaneteChic" modeliu. Mergina taip pat išbandė save televizijos vedėjos amplua, pristatydama „AmericaLTV“ ir „Mark7Studios“ reportažus. Lietuvaitė pasirodė atlikėjų Prince Malik ir Jim Jones muzikiniame vaizdo klipe. Na, o dabar L.Škėmaitė ėmėsi rašyti į „Hombre“ žurnalą bei mąsto apie jai pasiūlytą vaidmenį viename naujai kuriamų kino filmų.

„The Miss Diaspora Models International Pageant“ organizuojamas jau penktus metus iš eilės. Šiuose gražuolių rinkimuose dalyvauja užsienietės, šiuo metu gyvenančios JAV. Minėtasis grožio konkursas suteikia šansą į Ameriką atvykusioms merginoms pademonstruoti savo talentą, pasidalinti intelektu ir grožiu. Kaip pati Laura pasakė „Tikiu, kad mano tikslas išgarsinti Lietuvą Niujorke iš pačios geriausios pusės, neliks nepastebėtas. Juk Niujorke viskas yra įmanoma, tik reikia dirbti, stengtis ir viskas susiklostys taip, kad sėkmė nusišypsos reikiamu momentu.“

Grožio konkurso vieta ir adresas: Amnesia Club NYC, 609 West 29th St., New York, NY, gruodžio 17 d., penktadienis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius