Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 15

Grupė „Gregorian“ žada įspūdingą koncertą

Koncerte lankysis ir ikrauk.lt reporteriai Viktorija bei Mantas, tad laukite įspūdžių ir nuotraukų iš renginio!
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Kovo 17 d. Vilniuje, „Pramogų arenoje“ grupė „Gregorian“ pristatys naujausią savo albumą „The Dark Side Of The Chant“.

Pasak grupės prodiuserio Frank Peterson, tai bus pats įspūdingiausias lig šiol rengtų grupės pasirodymų. Jo metu skambės naujojo albumo dainos bei geriausi sukurti hitai, kurie daugelyje šalių buvo parduoti milijoniniais tiražais. Atlikėjai atsiveža visą koncertui reikalingą garso ir šviesos techniką, scenos dekoracijas. Pasirodymas Vilniuje stebins pirotechnika, lazerių šou bei įspūdinga scenografija. Tai visiškai nauja šou programa.

Skandalingoji grupė į pagalbą pasikvietė garsiąją atlikėją Amelia Brightman, kuri į koncerto programą įneš dar daugiau paslaptingumo. A.Brightman balsas toks pat įspūdingas ir užburiantis kaip ir garsiosios sesers Saros Brightman, kuri prisidengusi slapyvardžiu grupei „Gregorian“ yra padėjusi įrašyti keletą dainų. Pati A.Brightman taip pat dažnai prisidengia slapyvardžiu, tad daugeliui melomanų yra pažįstama kaip Violet.

„Gregorian“ – tai vienuolių drabužius dėvintys atlikėjai ir instrumentinė grupė grigališko choralo stiliumi atliekantys pasauliniais hitais tapusius roko ir popmuzikos kūrinius. Grupės „Gregorian“ koncertai visoje Europoje sulaukia didžiulio susidomėjimo. Jau parduota daugiau nei 5 mln. albumų, o grupės koncertuose apsilankė daugiau nei 1 mln. žiūrovų. Didelį publikos susidomėjimą lemia aukštas profesionalumas, kvapą gniaužianti scenografija, įspūdingas ir techniškai sudėtingas šviesos ir lazerių efektų reginys bei repertuaras.

Neįprasta idėja populiarias šiuolaikinių atlikėjų dainas atlikti viduramžių vienuolių giedojimo stiliumi kilo Hamburge dirbančiam grupės „Enigma“ ir dainininkės Sarah Brightman prodiuseriui Frankui Petersonui.

Grupė „Gregorian“ jau perdainavo Eltono Johno, Stingo, Chriso Isaako, grupių „Pink Floyd “, „Rammstein“, „Depeche Mode“, „Duran Duran“, „Yazoo“ ir kitų dainas. Pirmieji „Gregorian“ albumai – „Masters Of Chant“ ir „Masters Of Chant Chapter II“, pasirodę 1999-2001 m., iškopė į populiariausiųjų viršūnes, buvo parduoti milijoniniais tiražais, tapo auksiniais ir platininiais Vokietijoje, Belgijoje, Australijoje ir kitose šalyse.

Naujausiame albume „The Dark Side Of The Chant“ „Gregorian“ ir Frankas Petersonas kviečia muzikos gurmanus į muzikinę kelionę, kurioje išgirsime roko perlus – „Hells Bells“ (AC/DC), „Bring Me To Life“ (Evanescence), „Lucifer“ (The Alan Parsons Project), „Stripped“ (Depeche Mode) bei daugelį kitų kūrinių.

Koncerte lankysis ir ikrauk.lt reporteriai Viktorija bei Mantas, tad laukite įspūdžių ir nuotraukų iš renginio!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius