-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 10 19

Ieško namų: kalytė Stela (nuotraukos, video)

Taip, Stela, tu savo žmogų mylėjai per daug. Tu susitaikei su jo sprendimu atiduoti tave nužudymui. Bet niekada ir niekas jo nemylėjo, nemyli ir niekada nemylės taip ištikimai, kaip tu. Yra svetimų žmonių - savanorių, kuriems tu rūpi daug labiau, nei tavo „šeimininkui", kuriems labai svarbu matyti tave linksmai bėgiojančią ir žaidžiančią. Nes tu dar tokia jaunutė, vos dviejų metukų.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Stela: „Aš tave myliu, galbūt, labiau..."

Taip, Stela, tu savo žmogų mylėjai per daug. Tu susitaikei su jo sprendimu atiduoti tave nužudymui. Bet niekada ir niekas jo nemylėjo, nemyli ir niekada nemylės taip ištikimai, kaip tu.

Yra svetimų žmonių - savanorių, kuriems tu rūpi daug labiau, nei tavo „šeimininkui", kuriems labai svarbu matyti tave linksmai bėgiojančią ir žaidžiančią. Nes tu dar tokia jaunutė, vos dviejų metukų.

Pameni, kaip išėjai iš mirties namų, praleidusi ten tris ilgus ir kupinus stingdančios baimės mėnesius? Kaip ilgai, vos virpėdama uodei orą ir pati nežinojai, kur tave veda šį kartą? Kaip tavo nusilpusį kūnelį purtė drebulys, nežinia iš kur atsiradęs, gal iš baimės, o gal nuo gaivaus vėjo kedenimo.

Tądien turėjo būti paskutinė tavo gyvenimo diena, nes mirties kamerą reikėjo atlaisvinti kitiems pasmerktiesiems. Tu puikiai žinojai ir supratai viską, kas vyko aplinkui ir nuolankiai laukei. Likimas kartais taip netikėtai pasisuka ir tau pasisekė - tu išėjai GYVA.

Šiandien jau pradedi užmiršti praeitį, mokaisi vėl pasitikėti žmogumi ir džiaugtis gyvenimu. Yra vienas dalykas, kurio tau mokytis iš naujo nebereikia- tai didelė ištikimybė ir besąlygiška meilė. Tu jau atidžiai stebi ir klausaisi kiekvieno žmogaus, kuris tik tave užkalbina, tikėdamasi, kad čia JIS, tavo naujasis ir vienintelis šeimininkas, kuriam galėtum nedvejodama patikėti visą savo stebuklingai išgelbėtą gyvenimą.

Savanoriai pastebėjo, kad esi labai sargi ir nedvejodama, iš visų  jėgų gini savo teritoriją, nemėgsti kitų gyvūnėlių draugijos ir nemyli vaikų (gal kažkada vaikai tave skriaudė). Gerai jaustumeisi nuosavoje valdoje, bet nemoki saugotis automobilių, tad tavo saugumui teritorija turėtų būti aptverta. Nors sieki dominuoti, bet palikta be žmogaus panikuoji, todėl negalėtum gyventi nei prie būdos, nei voljere. Nors ir labai norėdami savanoriai neįstengia tau skirti daug dėmesio, tad galbūt kažko tavyje dar ir neįžvelgė. Bet tu esi protinga šunytė ir sugebėsi naujam šeimininkui atskleisti visas savo šuniukiško charakterio subtilybes.

Vilnius, 861529978, sierra.ziema@gmail.com

VIDEO: Stelos išvyka prie ežero

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius