-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 23

Ieško namų: katuliai Kajus ir Nata (muotraukos)

Prieš jus - broliukas Kajus ir sesutė Nata. Pirmieji jų potyriai - ketinimai išvežti į mišką, spyriai ir nesantaika bei įtampa namuose. Nežinia, o gal ir žinia, kaip judviejų gyvenimas būtų pasibaigęs, bet sėkmingai pasisukus lemčiai katuliai atsidūrė globėjos namuose. Iš dviejų baikščiaakių kamuolėlių mažyliai virto linksmais vaikais. Jie atrado savo katiniškąją vaikystę: sužinojo, kas tai yra žaidimai, kas tai yra švelnūs glostymai, kas tai yra Gėris.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Neįmenama Motulės Gamtos mįslė - Gimimas - jaudina ir džiugina. Nekantriai laukiame ateinančios naujos gyvybės savo šeimose, giminėse. Laukiame Stebukliuko. Tik štai gamta šiam pasauliui atsiunčia ir nieko nelaukiamas gyvybes. Širdeles, kurių pirmieji dūžiai  iš baimės, akeles, kurių pirmieji žvilgsniai su siaubu. Kaip sunku ateiti į pasaulį tam, kad kančiose numirtum.

Prieš jus - broliukas Kajus ir sesutė Nata. Pirmieji jų potyriai - ketinimai išvežti į mišką, spyriai ir nesantaika bei įtampa namuose. Nežinia, o gal ir žinia, kaip judviejų gyvenimas būtų pasibaigęs, bet sėkmingai pasisukus lemčiai katuliai atsidūrė globėjos namuose. Iš dviejų baikščiaakių kamuolėlių mažyliai virto linksmais vaikais. Jie atrado savo katiniškąją vaikystę: sužinojo, kas tai yra žaidimai, kas tai yra švelnūs glostymai, kas tai yra Gėris. Dabar jie džiaugiasi šiuo pasaulio ir dalinasi tarpusavy naujais atradimais. Tiek skausmo iškentę kartu, šildę vienas kitas vėsoje, dalinęsi pusiau kąsneliu, katuliai tapo neišskiriami. Ir džiaugsmu nori dalintis pusiau. Negali būti atskirai net skirtingose kambariuose.

Visų pokštų ir eibių iniciatorius ir pradininkas, žinoma, apelsininis brolelis Kajus. Įdomu viskas, visur reikia sudalyvauti ir viską išbandyti pačiam. Sesutė Nata - tikra lietuvaitė: rainoji pozuotoja, stengiasi neatsilikti nuo Kajaus užsiėmimų. Tik štai broliukas moka sprukti ir pasislėpti, o Nata lieka šalia išbarstytų laikraščių ar išmėtytų pieštukų, lyg didžioji išdykautoja.

Mažyliai sveikučiai, gavę vaistų nuo kirmėlių, paskiepyti ir jau drąsiai gali keliauti į savus namus. Tik globėja tyliai pakuždėjo savo slaptą svajonę, kad broliukas ir sesutė atsigyventų kartu, tuose pačiuose namuose. Ką gali žinoti, gal Aukštybių Stebukladarys išgirs ir tai išpildys.

Vilnius,

861048187

aviada88@gmail.com

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius