Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2012 01 02

Ikrauk.lt apdovanoja geriausios naujienos apie Naujųjų metų šventę autorių!

Visiems pailsėjus nuo audringai pasitiktų 2012-ųjų metų, kurie, tikim, bus patys geriausi ligšiol, skubame paskelbti geriausios Naujųjų metų naujienos konkurso nugalėtoją. Tačiau visų pirma trumpai apžvelkime, kokių šventiškų naujienų sulaukėme iš jūsų per savaitgalį!
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Visiems pailsėjus nuo audringai pasitiktų 2012-ųjų metų, kurie, tikim, bus patys geriausi ligšiol, skubame paskelbti geriausios Naujųjų metų naujienos konkurso nugalėtoją. Tačiau visų pirma trumpai apžvelkime, kokių šventiškų naujienų sulaukėme iš jūsų per savaitgalį!

Mes labai džiaugiamės, kad jūs, mieli skaitytojai, siuntėte mums naujienas iš pačių įvairiausių šalies kampelių –  štai skaitytojas Giedrius įkrovė Kauno senamiesčio, skendinčio naujametiniuose fejerverkuose, fotografijų, o reporterė Lina Pankratjevaitė taip pat pasidalijo kaunietiškų fejerverkų, skriejančių danguje, nuotraukomis.

Apie tai, kaip Naujuosius sutiko Kuršėnai, pasakojo skaitytoja Inga Liauškienė – kaip ir kiti skaitytojai, ji dalijosi fejerverkų fotografijomis. Skaitytojas Žygimantas Ubartas Naujus metus pasitiko Telšiuose ir vėlei pasidalijo fotografijomis, na, o bene įspūdingiausia Naujųjų metų šventė šįmet nuaidėjo pajūryje – fejerverkų, kylančių į dangų nuo Palangos tilto, nuotraukomis pasidalijo skaitytojas Darius Sinkevičius. Savo ruožtu skaitytojas Kęstas, taip pat šventę šventęs Palangoje, pasidalijo vaizdo įrašu, kuriuose matyti galybė paplūdimyje susirinkusių žmonių, stebinčių fejerverkų šou.

2012-uosius su apdovanojimu rankose, ikrauk.lt redakcijos nuomone, pats verčiausias pradėti yra skaitytojas Kęstas, patalpinęs skaitytojų kuriamame portale vaizdo įrašą iš Palangoje vykusios Naujųjų šventės. Skaitytojo naujienoje atspindėta daugiausiai informacijos apie šventę ir išsamiausiai perteiktos fejerverkų šou stebėjusių kurorto gyventojų ir lankytojų emocijos.

Kęstą mes apdovanosime pačiu smagiausiu prizu – „Didžiaja žaidimų knyga“, kurioje aprašomi net 500 itin nuotaikingų žaidimų, idant visi metai jam būtų nuotaikingi ir linksmi! Dėl prizo atsiėmimo su laimėtoju susisieksime asmeniškai, o visus kitus ikrauk.lt skaitytojus skatiname ir toliau krauti naujienas – juk visą sausio mėnesį geriausių naujienų autorius kasdien apdovanosime „Coffee-Inn“ kava!

Ikrauk.lt reporterės Linos Pankratjevaitės nuotrauka.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius