-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 06

Ikrauk.lt publikuos konkurso „Išradimas, pakeitęs dabartį“ dalyvių darbus

Ikrauk.lt redakcija džiaugiasi galėdama pranešti jums, mieli skaitytojai, apie naują savo bendradarbiavimą su Lietuvos moksleivių rašinių konkurso „Išradimas, pakeitęs dabartį“ organizatoriais. Jo dėka pasibaigus konkursui ir paaiškėjus jo rezultatams mes kiekvieną dieną publikuosime po vieną konkursanto pateiktą esė, kurią perskaityti galėsite ikrauk.lt rubrikoje „Aktualu“.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Ikrauk.lt redakcija džiaugiasi galėdama pranešti jums, mieli skaitytojai, apie naują savo bendradarbiavimą su Lietuvos moksleivių rašinių konkurso „Išradimas, pakeitęs dabartį“ organizatoriais. Jo dėka pasibaigus konkursui ir paaiškėjus jo rezultatams mes kiekvieną dieną publikuosime po vieną konkursanto pateiktą esė, kurią perskaityti galėsite ikrauk.lt rubrikoje „Aktualu“. Sekdami rubrikos naujienas turėsite galimybę netik perskaityti geriausiai įvertintus konkurso dalyvių rašinius, bet ir tuos darbus, kuriems iki apdovanojimų trūko visai nedaug.

Galime tik pasidžiaugti Lietuvos moksleivių iniciatyva ir aktyvumu. Konkurso metu šalies mokyklose moksleiviai turėjo galimybę susitikti su įvairių sričių mokslininkais, stebėti ir dalyvauti eksperimentuose, viešai diskutuoti mokslo tema. Savo mintis apie skirtingus išradimus bei jų vertinimus mokiniai išdėstė raštu. Visi konkursui pateikti rašiniai, publikuojami www.ikrauk.lt, bus pažymėti specialiu prierašu antraštėje – „Išradimas, pakeitęs dabartį“ – idant galėtume juos lengvai atskirti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius