-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 27

Ikrauk.lt redakcija: metų pasiekimai ir pasikeitimai

Kokie buvo ikrauk.lt 2011-ieji metai? Atsakymas paprastas: šaunūs! Šiais metais mes smarkiai paaugome ir daug nuveikėme, o labiausiai už viską esame dėkingi jums, mieli skaitytojai ir ikrauk.lt reporteriai! Trumpai drūtai – apie didžiausius metų pasiekimus ir pasikeitimus!
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Kokie buvo ikrauk.lt 2011-ieji metai? Atsakymas paprastas: šaunūs! Šiais metais mes smarkiai paaugome ir daug nuveikėme, o labiausiai už viską esame dėkingi jums, mieli skaitytojai ir ikrauk.lt reporteriai! Trumpai drūtai – apie didžiausius metų pasiekimus ir pasikeitimus!

Konkursai

Šiais metais džiaugėmės paskelbę kaip niekad daug konkursų – kartu su jumis mes rinkome geriausią Paskutinio skambučio šventės, Gatvės muzikos dienos, Tebūnie nakties, taip pat Joninių naujieną, kvietėme jus dalyvauti ir fotografijų konkursuose – kartu išrinkome gražiausią rudens, pirmųjų žiemos ženklų, laivų uostamiestyje, taip pat helovino kostiumo ir kalėdinę fotografiją, nepamiršome apdovanoti ir pačios ekstremaliausos fotografijos autoriaus! O ar prisimenate – dar metų pradžioje už kiekvieną įkrautą naujieną dovanojome jums po puodelį pasirinktos Cofee-Inn kavos! Pastarąją akciją, tik kiek kitaip, žadame kartoti ir ateinančiais 2012-aisiais!

Pasiekimai

Šiais metais mes taip pat ir paaugome – esame tikri, jog pro jūsų akis nepraslydo ikrauk.lt reporterių ir skaitytojų parašyti tekstai, išspausdinti „15 minučių“ dienraštyje! Maža to, atsižvelgdami į skaitytojų poreikius ir pageidavimus, www.ikrauk.lt papildėme penkiomis naujomis rubrikomis – tai „afiša“, kur kiekvienas jūsų kviečiamas pranešti apie artėjančius renginius ir įvykius, „mada“, kurioje dalijamės žiniomis iš mados pasaulio, „augintiniai“, kurioje pranešame apie namų ieškančius gyvūnėlius bei visą su jais susijusią informaciją, „nuomonė“, kurioje talpiname kiekvieno jūsų garsiai išsakytas mintis, bei „radau/pamečiau“, kur kiekvienas ikrauk.lt skaitytojas kviečiamas pranešti apie rastus arba pamestus daiktus! Lyg to būtų negana, speciali ikrauk.lt skiltis atsirado ir 15min.lt naujienlaiškyje – dabar kiekvieną dieną patys ištikimiausi 15min.lt skaitytojai savo pašto dėžutėse randa ir dvi aktualiausias ir originaliausias tos dienos ikrauk.lt naujienas!

Komanda

Metai buvo pilni pokyčių ir redakcijai – į mūsų šaunų būrį įsiliejo net keliolika naujų ikrauk.lt reporterių, tučtuojau pritapusių prie komandos ir stebinusių savo aktyvumu bei išmone! Ikrauk.lt reporteriai šįmet aktyviai dirbo ir stengėsi vieną po kitos kraudami naujienas, o už visus nuopelnus neliko neapdovanoti! Maža to, dar pavasarį mes surinkome būrį reporterių, pasiryžusių atlikti itin svarbią misiją – reguliariai dalyvauti TV projektose ir krauti žinias!

Per šiuos metus taip pat įvyko ne vienas ikrauk.lt reporterių susitikimas – visi susibūrėme ir Kaune, ir Vilniuje, ir net po kelis kartus! Maža to, suvieniję jėgas užsiėmėme ir dideliais projektais – šįmet mes džiaugėmės didžiule Gatvės muzikos dienos bei „Eurobasket’11“ proga surinkta Ikrauk.lt krepšinio armija!

Tačiau tai – dar ne viskas! Sunku būtų nupasakoti jums viską viską, o ir vargu, ar reikia – juk buvote kartu ir viską patys matėte! Pabaigdami metus mes pažadame: bus dar daugiau ir dar geriau, tad nepraleiskite to pro akis!

Pamatei ką nors neįprasto ir įdomaus, tapai eismo įvykio liudininku, turi nuomonę aktualiu klausimu? ĮKRAUK ŽINIŲ apie tai arba siųsk jas el. paštu ikrauk@15min.lt!

O gal manai, kad turi žurnalisto gyslelę? Išmėgink save ir prisidėk prie ikrauk.lt reporterių komandos bet kuriame Lietuvos mieste!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius