Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 01

Įkrauk.lt savaitė (spalio 25–31 d.)

Na, turbūt nesuklysime, šią savaitę pavadindami Helovino savaite. Skaitytojai įkrovė žinių apie specialiai Helovinui organizuotas „Baisiausias“ orientacines varžybas, o Kaune pirmieji zombiai pasirodė dar trečiadienį...
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Sveiki, mielieji!

Na, turbūt nesuklysime, šią savaitę pavadindami Helovino savaite. Skaitytojai įkrovė žinių apie specialiai Helovinui organizuotas „Baisiausias“ orientacines varžybas, o Kaune pirmieji zombiai pasirodė dar trečiadienį... Apie specialius Helovino renginius informavo ir „Įkrauk“ reporteriai: Vytautė lankėsi menų fabrike „Loftas“ ir aprašė „Bootie Haloween“ vakarėlį, o Akvilė lankėsi šiai progai skirtame legendinės grupės „Antis“ koncerte. Reporteris Mindaugas žiūrėjo makabrišką filmą „Pjūklas: spąstai atgyja“, o reporterė Lina dar prieš Vėlinių savaitgalį priminė, kad turint laisvą minutėlę derėtų žvakutę uždegti ne tik ant artimųjų kapų, bet ir ant nežinomų, apleistų kapaviečių.

Kiti renginiai

Muzika. Reporteris Eimantas praėjusią savaitę tapo mūsų akimis ir ausimis aktualiosios muzikos festivalyje „Gaida“. Jis informavo apie festivalio pradžią bei supažindino su pagrindiniu festivalio akcentu, opera „Massacre“. Tuo tarpu reporteris Mindaugas klausėsi šiuolaikinės muzikos stebėdamas „Beatbox'o“ čempionatą.

Kinas. Reporterė Agnė neleido nutolti nuo Lotynų Amerikos kino festivalio, ji apžvelgė visus 7 festivalio filmus, apie kuriuos galite paskaityti čia ir dar čia. Iš „Nepatogaus kino“ festivalio sulaukėme ir reporterės Auksės atsiliepimų („Kai religija užgožia žmoniškumą“).

Koncertai. Reporteriai Akvilė ir Giedrius šeštadienį stebėjo Leon Somov & Jazzu naujojo albumo „Score“ pristatymą. Šiame koncerte lankėsi ir reporterė Lina, kurios atsiliepimai štai čia, taip pat Lina lankėsi atlikėjo Manto koncerte.

Poezija. O štai reporterė Raminta debiutavo su įspūdžiais iš poezijos vakaro su aktoriumi Giedriumi Savicku.

Paroda. Reporteris Mindaugas praėjusią savaitę domėjosi japonų ir lietuvių kultūrų draugyste ir lankėsi parodoje „Margas pasaulis / Japonija“.

Visuomeniškumas

Džiaugiamės, kad reporteriai pastebi ne tik pramoginius renginius, bet domisi ir tokiomis opiomis temomis, kaip kraujo donorystė („Studentai prisidėjo prie neatlyginamos kraujo donorystės“) arba gyvūnų rūšių išsaugojimas („Pasirašykite peticiją prieš vilkų žudymą!“). Ačiū už tai reporterėms Laurai ir Agnei!

Skaitytojų temos

„Įkrauk“ skaitytojams šią savaitę aktuali buvo laiko keitimo tema („Vasaros laiką „atšaukiame“ jau šiandien“; „Ar paliksime laikrodžius ramybėje?“). Diskusijos šia tema virė ir komentaruose. Dėkojame skaitytojams, kurie fiksavo dieną plieskiančius žibintus, gal taip padėsime savivaldybei sutaupyti... Daug dėmesio sulaukė ir temos apie visuomeninį transportą, kurias aktyviai komentavo „Įkrauk“ skaitytojai („Karti vilnietės patirtis visuomeniniame transporte“, „Kelionė „Kretingos autobusų parko“ autobusu“).

Savaitės geriausieji

Na, o atskirą AČIŪ šį kartą tariame reporterėms Linai ir Akvilei. Linai – už tai, kad jos akis užkliūva už temų, o pirštai nepatingi nuspausti fotoaparato :) Akvilei – už tai, kad renginiuose ji mato daugiau nei tik sceną :)

Ačiū visiems ir geros naujos savaitės!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius