Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 10

Ikrauk.lt savaitės apžvalga (birželio 4-10d.)

Štai ir prabėgo dar viena savaitė. Galime tik pasidžiaugti, kad nepaisydami užklupusių alinančių karščių ikrauk.lt skaitytojai ir reporteriai uoliai darbavosi – lankėsi renginiuose, dalijosi įspūdžiais, sekė aktualijas, žybsėjo fotoaparatų blykstėmis. Trumpai drūtai apie tai, kas svarbiausia nutiko vasariškosios ikrauk.lt savaitės metu ir kas tampa labiausiai nusipelnusiais savaitės reporteriais!
/ Įkrauk reporterio nuotrauka
Temos: 1 Birželis

Štai ir prabėgo dar viena savaitė. Galime tik pasidžiaugti, kad nepaisydami užklupusių alinančių karščių ikrauk.lt skaitytojai ir reporteriai uoliai darbavosi – lankėsi renginiuose, dalijosi įspūdžiais, sekė aktualijas, žybsėjo fotoaparatų blykstėmis. Trumpai drūtai apie tai, kas svarbiausia nutiko vasariškosios ikrauk.lt savaitės metu ir kas tampa labiausiai nusipelnusiais savaitės reporteriais!

Laisvalaikis

Itin aktyvi šią savaitę buvo laisvalaikio rubrika – tiek skaitytojai, tiek reporterei apžvelgė plačią renginių įvairovę. Štai reporterė Auksė Paltarokaitė ir Vytautas Pilkauskas apsilankė „Sarmos“ gimtadienyje ir aprašė jame pristatytą Anna Mois skrybėlių kolekciją. Monika Žiūkaitė su skaitytojais pasidalino įspūdžiais iš Evelinos Sašenko koncerto, o Akvilė Vitkauskaitė pranešė naujieną apie numatomą šokio spektaklio premjerą. Itin pasižymėjo reporterė Deimantė Varnaitytė, per vieną dieną apsilankiusi netik „Red Hot Chili Peppers Project“ koncerte, bet ir Bansai parodoje, iš kurios puikias nuotraukas krovė Marija Janonytė. Apie naujausią mados klyksmą pasakojo – drabužius iš dviračio dalių – pasakojo Rūta Juozapaitytė, o Lina Pankratjevaitė – Anželikos Cholinos spektaklį. Skaitytojas Denisas Kolomyckis informavo mus apie „Vilnius Willnews“ renginius, Vilij – apie gražią mainymosi daiktais akciją. Puikų fotoreportažą iš tarptautinės vaikų gyvimo dienos renginių Kaune parengė Rūta Juozapaitytė, o Dalius Baranauskas užfiksavo gražiausias parodos „World Press Photo’11“ akimirkas.

Aktualijos

Aktualius klausimus kėlė daugelis reporterių ir skaitytojų. „Į mokyklą – parūkyti?“ – klausė reporteris Matas Valiulis, „Ar padėtumėte skęstančiui paukšteliui?“ –  domėjosi Viktor Ostrovnoj. Skaitytojai Algirdas ir Paulius Zenavičius informavo mus apie Egidijaus Dragūno išsišokimą Kaune, o Baltvydas atsiuntė įdomų videoreportažą apie ekologiškai pasigaminamus įrenginius. Tomas Bogušas papasakojo, kaip lietuviai vagys šiurpina suomius, Jūratė Ūsienė pranešė apie teisės studentų sėkmę pasauliniame konkurse, Paulius Stonis – apie Popiežiaus palaiminimą Kražiuose vykstančiai akademijai, o Jūratė Šešekevičiūtė paaiškino, kaip pagal gandrų elgseną galima nuspėti, kokie orai laukia vasarą. Gaisro Šilutėje aktualiją puikiai išplėtojo Edvardas Lukošius, aktyviai siuntęs mums nuotraukas iš įvykio vietos, o reporterė Asta Skaraitė pasakojo, kokios gaisro pasekmės pasiekė Klaipėdą.

Sportas

Itin aktyvi šią savaitę buvo sporto rubrika. Čia smarkiai pasistengė reporteris Matas Valiulis, padovanojęs mums puikų fotoreportažą iš Ukmergėje prasidėjusio autokroso bei pirmenybių sezono, taip pat Jonas Staniulis, pateikęs „Sporticus.lt Pavasario čempionato“ apžvalgą, Tomas Čekanavičius, nufotografavęs „Bike Show Milennium“ akimirkas, taip pat Kauno jaunių ir jaunimo lengvosios atletikos pirmenybių bei „Autoshow Milennium“ momentus, Edvardas Lukošius, pasakojęs apie pedagogų Spartakiadą Šilutėje ir Andrius, atsiuntęs video apie tai, kaip Žydrūnas Savickas reklamoje filmavosi. Parodomąsias sunkiosios atletikos varžybas Panevėžyje aprašė Rūta Juozapaitytė, o skaitytoja vesta Narkevič pranešė apie pokerio turnyrą Druskininkuose.

Ikrauk.lt sveikina geriausius savaitės reporterius – Rūtą Juozapaitytę bei Tomą Čekanavičių – ir dovanoja jiems puikius rėmėjų prizus: Rūtai padovanosime kosmetikos firmos „Avon“ dovanų krepšelį, o Tomą pasveikinsime puikia leidyklos „Alma littera“ išleista knyga Andreas Englisch „Jonas Paulius II. Karolio Voitilos paslaptis“. Su laimėtojais redakcija susisieks asmeniškai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius