Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 30

Ikrauk.lt savaitės apžvalga (gruodžio 23–30 d.)

Tam, kad naujų, jau 2012-ųjų metų nepasitiktume turėdami skolų, paskutinį kartą šįmet glaustai apžvelgiame, kaip mums, ikrauk.lt komandai, sekėsi šią savaitę – skubame pagirti aktyviausius ikrauk.lt reporterius ir pačius geriausius skaitytojus bei išsiaiškinti, kam šią savaitę padovanosime puikų prizą!
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Tam, kad naujų, jau 2012-ųjų metų, nepasitiktume turėdami skolų, paskutinį kartą šįmet glaustai apžvelgiame, kaip mums, ikrauk.lt komandai, sekėsi šią savaitę – skubame pagirti aktyviausius ikrauk.lt reporterius ir pačius geriausius skaitytojus bei išsiaiškinti, kam šią savaitę padovanosime puikų prizą!

Kaip sekėsi ikrauk.lt reporteriams?

Vietoje ir laiku šią savaitę atsidūrė ikrauk.lt reporteris Vytautas Pilkauskas – vaikinui pavyko užfiksuoti sostinėje užsidegusį naktinį klubą „CocaInn“. Aštria nuomone apie aukštąjį mokslą pasidalijo ikrauk.lt reporteris Kipras, na, o reporterė Vytautė Tavoraitė pasakojo, kaip centras „Plus“ paminėjo migracijos dieną. Smarkiai padirbėjo ir reporteris iš Šilutės Edvardas Lukošius – jis įkrovė puikų fotoreportažą, kuriame matyti itin gražiai apsnigta Šilutė ir pamario kraštas. Maža to, vaikinas pasakojo ir apie Šilutės kamerinio dramos teatro spektaklį vaikams.

Šauniai padirbėjo reporterės Lina Pankratjevaitė ir Monika Žiūkaitė – jos apsilankė balete „Spragtukas“ ir įkrovė žinių, o Gabrielė Kestenytė pasakojo apie grupės „Awakening Sun“ debiutinio albumo pristatymą. Šią savaitę taip pat pasistengė ir reporterė Laura Bojarskytė, pasakojusi apie kalėdinį grupės „Skamp“ koncertą. Na, o „Liepsnojančio ledo“ renginiuose jau spėjo apsilankyti Živilė Aleksandravičiūtė, Simona Dailydaitė ir, žinoma, Monika Žūkaitė. Na, o Deimantė Varnaitytė su ikrauk.lt skaitytojais dalijosi savo įspūdžiais iš Emiro Kusturicos ir „No Smoking orchestra“ koncerto, o reporteris Kipras Tamašauskas aprašė gan skambaus pavadinimo renginį VELNIOP. Verta pagirti ir reporterę Akvilę Žaromskytę – ji pasidalijo dar viena knygos recenzija, taip pat giriame ir Ievą Augytę, apsilankiusią Egidijaus Dragūno koncerte.

Kaip sekėsi ikrauk.lt skaitytojams?

Verta pagirti skaitytoją, pasivadinusį „Dede Zora“ – jis pasidalijo žiniomis apie tai, kaip iš krizės išsikapstyti nutarė italai. Agnė Ažundenytė savo ruožtu pasakojo apie kalėdinę akciją, kurios metu siekta atkreipti visuomenės dėmesį į gamtą, Algimanta Vaitkevičiūtė dalijosi mintimis apie grojimą gitara, o Lauris pasakojo apie kalėdinės nuotaikos kūrimą muzikos garsais.

Aktualią naujieną apie didžiausios Europoje kalėdinės eglės – Vilniaus televizijos bokšto – įžiebimą pranešė skaitytojas Rokas Lukoševičius, taip pat pasidalijęs ir ceremonijos nuotraukomis. Skaitytoja Eglutė dalijosi pamąstymais, kokią dovaną artimiesiems švenčių proga dovanoti yra geriausia, na, o Giedrė pasakojo apie savo namuose suorganizuotą labdaros akciją. Gan aktualią žinią – apie gaisrą Panemunėje – mums pranešė ikrauk.lt skaitytojas Ignas Gelažius.

Šią savaitę ikrauk.lt redakcija norėtų pasveikinti skaitytoją Roką Lukoševičių, įkrovusį žinių apie televizijos bokšto įžiebimą. Rokui padovanosime ikrauk.lt atributikos: šūsnį ikrauk.lt lipdukų, užrašų knygutę, rašiklį, pieštukų, ženklelių ir specialią 15min.lt tarškynę! Su laimėtoju ikrauk.lt susisieks asmeniškai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius