-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 03 21

Ikrauk.lt savaitės apžvalga (kovo 14–20 d.)

Nors šiandien Tarptautinė miego diena, ikrauk.lt niekada nemiega! Reporteriai nesustodami krauna žinias ir laukia jūsų dėmesio!
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Sveiki, mielieji! Nors šiandien Tarptautinė miego diena, ikrauk.lt niekada nemiega! Reporteriai nesustodami krauna žinias ir laukia jūsų dėmesio!

Tiesiogiai iš „Login“

Praėjusią savaitę reporteriai Vytautė, Liudas ir Anželika plušėjo interneto tendencijų konferencijoje „Login2011“. Dėkojame jiems už tai, kad kaip įmanydami skubėjo dalytis naujienomis su visais. Ir žinoma, tikimės, jog tai buvo ne tik geras žinių šaltinis, bet ir gera patirtis, kaip operatyviai dirbti renginiuose.

Darbai darbeliai

Artėjantį tikrąjį pavasarį pasitikti žiūrint fotoreportažą kvietė reporteris Igoris. Matėme, kad pavasario laukimu gyvena ir Kauno automobilių turgus.

Aktuali tema buvo ir Kovo 11-osios eitynės, įkrovėte ne vieną nuomonę apie tai, daug diskutavote komentaruose, o reporterė Laura pranešė, kad suskilusi visuomenė šiuo klausimu kreipėsi ir į šalies prezidentę. Ne mažiau aktualus buvo ir atominės elektrinės statybos klausimas.

Kaip visada netrūko kultūrinių ir pramoginių temų. Reporterė Auksė supažindino mus su Gyčio Ivanausko teatro premjera „Paukščiai“ bei filmu apie urvų tyrinėtojus – „Sanctum“. Reporterė Viktorija nepraleido progos pakalbinti grupės SEL lyderį Egidijų Dragūną, interviu apie verslą, skandalus ir gerus darbus skaitykite čia.

Reporteriai visada skuba žinias pranešti pirmieji, štai ir Laura su Adomu apsilankė naujojo „Silence family“ vaizdo klipo pristatyme ir pasakojo apie jį, kol šis dar nebuvo pasirodęs eteryje. Aktyvus ir operatyvus buvo Vytautas, spėjęs užfiksuoti ir mados renginį, ir profsąjungų mitingą. Šaunuoliai Klaipėdos reporteriai! Tai – puiki kompanija, kuri informuojanti apie tai, kas vyksta uostamiestyje!

Debiutai

Neseniai ikrauk.lt debiutavęs reporteris Matas dalijosi kelionės į Airiją įspūdžiais. Aplankęs lietuvių emigrantų pamėgtą šalį Matas pasakoja, kad ši šalis, jos piliečiai ir atvykėliai išgyvena ne pačius geriausius laikus. Praėjusią savaitę pasipildė ir fotoreporterių gretos, prie komandos prisijungė reporteris Adomas, kuris per savaitę spėjo parengti net kelias temas. Kviečiame žiūrėti jo fotoreportažą iš beglobių gyvūnų prieglaudos; akimirkas, užfiksuotas šeštadienį vykusiame profsąjungų mitinge, ir fotoreportažą iš jaunų grupių konkurso „Garažas“. Puikiai pasirodė ir reporteris Lukrecijus. Iki šiol rengęs interviu žanro tekstus, reporteris debiutavo su rašiniu apie Oskaro Koršunovo teatro spektaklį „Ugnies veidas“.

Kviečiame į „Kino pavasarį“

Festivalyje „Kino pavasaris“ (KP) nuo pat pradžių dirba-pluša reporterė Julija, netrukus sulauksime ir Agnės nuomonės apie matytus filmus. Bet prisijungti prie šios komandos kviečiame ir Tave! Rašyk recenziją apie matytą KP juostą ir laimėk kvietimus į bet kurį pasirinktą festivalio filmą.

Viskas ką reikia padaryti – pažiūrėti filmą, parašyti recenziją (atsiliepimą, įspūdį, komentarą) apie matytą filmą; pasidalyti juo su ikrauk.lt skaitytojais (t.y. įkrauti tekstą www.ikrauk.lt), laukti redakcijos patvirtinimo ir atskubėti pasiimti kvietimų! Puikų pavyzdį parodė ikrauk.lt skaitytoja Irena, pirmoji įkrovusi įspūdžius iš filmo „127 valandos“.

Savaitės geriausieji

Edvardas Kuzavinis – už tai, kad neatsilieka nuo aktualijų, nepatingi surasti informacijos, jos išversti ir pasidalinti su ikrauk.lt skaitytojais! Monika Žiūkaitė – už aktyvumą, įdomius ir kokybiškus tekstus, norą mokytis ir tobulėti.

Sveikiname savaitės geriausius reporterius! Edvardui dovanojame „Knygų klubo“ įsteigtą prizą – knygą „Galia“ bei ikrauk.lt atributikos rinkinuką, o Monikai atitenka kavinių tinklo „Coffee Inn“ įsteigtas prizas – savaitės kavos abonementas. Su reporteriais dėl prizų susisieksime asmeniškai.

Linkėjimai visiems, darbingos savaitės! :)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius