-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 05

Ikrauk.lt savaitės apžvalga (kovo 28 d. – balandžio 3 d.)

Turbūt visi jau džiaugiatės pagaliau atėjusiais pavasariškais orais, tikimės pajutote ir energijos, šviežių minčių ir idėjų gūsį! O dabar pasižiūrėkime, kokia buvo mūsų praėjusi savaitė.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Sveiki, mielieji skaitytojai ir reporteriai!

Turbūt visi jau džiaugiatės pagaliau atėjusiais pavasariškais orais, tikimės pajutote ir energijos, šviežių minčių ir idėjų gūsį! O dabar pasižiūrėkime, kokia buvo mūsų praėjusi savaitė.

Balandžio 1-oji

Praėjusią savaitę minėjome Juokų arba Melagių dieną. Šia proga ikrauk.lt skaitytojus apgauti ir pralinksminti norėjo Lietuvos muzikos ir teatro akademijos (LMTA) Kino ir televizijos katedros pirmakursiai, kurie balandžio 1-ąją pateikė melagingus vaizdo reportažus. LMTA studentai juokavo, kad Lietuvoje atsiras žmonėms su daltonizmo yda pritaikyti šviesoforai, kad prekyboje pasirodė režisieriaus Šarūno Barto vardo šampūnas, o režisierius Algimantas Puipa kuria animacinį filmą. Bene labiausiai skaitytojus įtikino vaizdo reportažas, kuriame buvo teigiama, jog bus griaunamas Žaliasis tiltas. Skaitytojai Melagių dienos proga įkrovė žinutę ir apie pirmąjį mokamą tiltą Vilniuje, ir apie neva į upę nuvažiavusį automobilį.

Orai viliojo laukan

Saulėti, bet dar žvarboki orai praėjusią savaitę laukan išginė reporterį Domą, kuris dalijosi fotoreportažu iš Ventės rago bei potvynio zonos – Šilutės. Reporteriai Vytautas ir Marius gryname ore minėjo fizikų dienas ir krovė fotoreportažus tiek iš fizikų eisenos, tiek iš FiDi proga vykusio „Fizlendo“.

Na, o kiti reporteriai toliau krovė žinias iš „Kino pavasario“, supažindino su naujausiais filmais (Inga – „Tėve mūsų, kuris esi medyje“). Kaunietės Monika ir Lina rašė apie matytus spektaklius. O reporterė Ilma debiutavo su rašiniu apie profesionalų improvizacijos teatrą. Ilma, tai gera pradžia, laukiame daugiau rašinių! Naujai prie komandos prisijungė ir reporteris Dainius, kuris dalijosi nuotraukomis ir įspūdžiais iš Kaune vykusių Lietuvos ir Lenkijos futbolo rinktinių varžybų.

Nemažai dėmesio sulaukė Mortos interviu apie žurnalisto specialybę. Kiekvienam reporteriui rekomenduojame paskaityti ir bus aiškiau, kodėl žurnalistus Mortos pašnekovė kartais pavadina šunimis...

Šiukšlės, virusai, sukčiai ir „skraidantys“ automobiliai

Praėjusią savaitę skaitytojai įkrovė žinių pačia įvairiausia tematika. Bene daugiausia dėmesio sulaukė skaitytojo įkrauta žinia apie „skraidančią „Mazdą“. Šis pastabus ir tam, kas vyksta aplink, neabejingas skaitytojas buvo paskelbtas KOVO mėn. GERIAUSIU REPORTERIU!

Skaitytojas Matas dalijosi nuotraukomis, kuriose matyti, kiek šiukšlių prikaupėme per žiemą ir kaip nutirpus sniegui atrodo sostinės šaligatviai bei šlaitai. Panašia tema rašė ir kaunietis Nerijus, informavęs redakciją apie teršiamą upę. Tačiau šia tema pasidomėjus žurnalistams, paaiškėjo, jog tai žiemsiurbė valė Nemuno vagą. Skaitytojas Edvardas toliau ieško aktualios ir įdomios informacijos apie padėtį Fukušimoje, tuo tarpu dr. Rimantas Vaitkus dalijosi nuomone apie pamokas, kurias turėjome išmokti po Fukušimos tragedijos.

Skaitytojas Justinas įspėjo apie socialiniame tinkle „Facebook“ plintantį virusą, o Vytenis patarė būti atsargiems perkant internete ir pranešė apie dar vieną sukčių svetainę internete. Tuo tarpu reporteris Vilius dalijosi nuomone apie Lietuvoje giliai įsišaknijusią alkoholizmo problemą.

Savaitės geriausieji

- Karolis Karpis – už tai, kad nelieka abejingas tam, ką sužino, pamato ir dalijasi su visais savo naujiena, nuomone, pastebėjimu. Šį kartą Karolis neatsiliko nuo aktualijų ir dalijosi nuomone apie tiesioginiame eteryje įtartinai pasirodžiusį laidų vedėją Vytautą Šapranauską. Ačiū už aktyvumą ir įkraunamas žinias, Karoli! Tau atitenka ikrauk.lt draugų „Coffee inn“ įsteigtas prizas – savaitės kavos abonementas!

- Vytautas Pilkauskas – už aktyvią veiklą ir puikius fotoreportažus. Praėjusią savaitę Vytautas krovė fotoreportažus iš fizikų dienų, o šią jau nudžiugino reportažu iš mados fotosesijos užkulisių bei fotoreportažu iš kavos dienų. Vytautui atitenka kvietimai į kino filmą.

Gražios ir šiltos savaitės visiems!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius