-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 17

Ikrauk.lt savaitės apžvalga (rugsėjo 10–16d.)

Štai ir įpusėjome rugsėjį. Tikras ruduo, ar ne? Šaltukas jau kandžioja nosytes, o ir saulė nebedžiugina... Tačiau ikrauk.lt komandai rudeniški orai nebaisūs – darbų skaičius nemažėja, o ir rezulatai puikūs!
/ Įkrauk reporterio nuotrauka
Temos: 1 Rugsėjis

Štai ir įpusėjome rugsėjį. Tikras ruduo, ar ne? Šaltukas jau kandžioja nosytes, o ir saulė nebedžiugina... Tačiau ikrauk.lt komandai rudeniški orai nebaisūs – darbų skaičius nemažėja, o ir rezulatai puikūs!

Ką nuveikė mūsų reporteriai?

Vasaros atostogas pabaigę ikrauk.lt reporteriai, baigę paskaitas ar darbus, nesnaudžia – jie tučtuojau imasi ikrauk.lt reikaliukų. Štai reporteris Vytautas Pilkauskas dalyvavo „Šok su manimi“ transliacijoje ir dalijosi fotoreportažu, taip pat atkreipė dėmesį į sostinėje atsiradusius naujus kelio ženklus, susijusius su Europos krepšinio čempionatu. Dar Vytautas lankėsi sostinės „Siemens“ arenoje, kurioje stebėjo Lietuvos – Makedonijos mačą bei pateikė mums fotoreportažą. Reporterė Izabelė Pukėnaitė atkreipė dėmesį, jog prekyba sostinės senamiestyje, atėjus krepšinio čempionatui, nepadidėjo, Darius Dubickis fotoaparatu fiksavo, kaip Vilniaus Rotušės aikštėje žiūrėtos Lietuvos varžybos su Slovėnija. Pasidarbavo ir Lukas Snarskis, papasakojęs mums, kaip Lietuvos ir Makedonijos varžybos žiūrėtos Kauno Rotušės aikštėje ir kas išvis yra toji Makedonija, Laura Bojarskytė lankėsi „Dub Mafia“ vakarėlyje „Lofte“,Matas Valiulis pateikė mums dar vieną fotoreportažą iš ralio, na, o Edvardas Lukošius informavo mus apie tragediją Šilutėje, kur medis užmušė senutę.

Ką nuveikė skaitytojai?

Aktyvūs išliko ir ikrauk.lt skaitytojai. Algis pateikė skaitytojams alternatyvųjį krepšinio himną, Dora Plataunaitė informavo mus apie mitingą Edinburge, Rytis Dranseika pasakojo apie kalnų dviračių varžybas, o Mantas Lingevičius išsakė savo nuomonę apie pyktį. Mariukas pateikė fotoreportažą iš Vilniaus maratono, Ala Jafimova įkrovė naujieną apie Klaipėdos transporto pokyčius ir to pasekoje iškilusius kėblumus bei pateikė savo nuomonę apie politikus, kurie galimai siekia nugirdyti tautą, Žygimantas atkreipė skaitytojų dėmesį į pagrindines klaidas perkant automobilį. Štai Kazys Lapatinskas pateikė savo nuomonę apie studijų metus – pasak jo, studentu būti apsimoka, o Mia Puočiauskienė papasakojo apie kortų žaidimą, kuris galimai nuspėjo pasaulio ateitį. Rasa išsakė savo nuomonę apie dabartinį krepšinio himną: ar gali būti taip, kad nesėkmės užkoduotos jame? Na, o apie krušą Vilniuje papasakojo Ramūnas Valančius.

Ikrauk.lt redakcija dėkoja skaitytojams ir reporteriams už jų pastangas kuriant pilietinės žurnalistikos projektą. Šią savaitę norėtume apdovanoti skaitytoją Alą Jafimovą, kurios kontraversiška nuomonė apie seimūnus sulaukė didelio skaitytojų susidomėjimo ir diskusijų. Alai padovanosime „Avon“ įsteigtą prizą, jį atsiimti kviečiame į mūsų redakciją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius