Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 30

Ikrauk.lt savaitės apžvalga (rugsėjo 25–30d.)

Bėgte prabėgo, lėkte pralėkė paskutinioji rugsėjo savaitė. Na štai, trečdalio rudens neliko – mes nė nepastebėjom, o jūs? Galime tik pasidžiaugti, kad šilti orai ir saulė nenustoja lepinti… O ir darbų nudirbti nepamirštam! Nors ši savaitė, lyginant su praėjusiomis, ir pasirodė kiek mažiau aktyvi, ikrauk.lt skaitytojai bei reporteriai noriai krovė naujienas. Trumpai apžvelkimeJ
/ Įkrauk reporterio nuotrauka
Temos: 1 Rugsėjis

Bėgte prabėgo, lėkte pralėkė paskutinioji rugsėjo savaitė. Na štai, trečdalio rudens neliko – mes nė nepastebėjom, o jūs? Galime tik pasidžiaugti, kad šilti orai ir saulė nenustoja lepinti… O ir darbų nudirbti nepamirštam! Nors ši savaitė, lyginant su praėjusiomis, ir pasirodė kiek mažiau aktyvi, ikrauk.lt skaitytojai bei reporteriai noriai krovė naujienas. Trumpai apžvelkime:)

Ką nuveikė reporteriai?

Matyt, aktyviausiai šią savaitę ikrauk.lt reporteriai pildė laisvalaikio rubriką. Štai reporterė Rūta Juozapaitytė pasidalijo su skaitytojais filmo „Tadas Blinda. Pradžia“ įvertinimais. Dar nematėte filmo? Paskubėkite,  pažiūrėti tikrai verta! Monika Žiūkaitė lankėsi Kaune vykusiame šokio festivalyje ir dalijosi savo įspūdžiais – kaip gražu ir įdomu ten buvo! Monika Jonkutė anonsavo Kaune savaitgalį įvyksiantį renginį, kurio metu „Žalgirio“ krepšininkai bendraus su aistruoliais. Jau rytoj renginyje apsilankys reporteris Lukas Snarskis, kuris papasakos mums, kas ten įvyko!

Edvardas Lukošius informavo skaitytojus, kad specialusis Europos fondo autobusiukas atvyko į Šilutę, Ignas Šalnaitis pateikė savo nuomonę apie po krepšinio čempionato nutilusias aistras, Ignas Stanickas įkrovė naujieną apie magijos tamsiąją pusę bei dalijosi gyvenimiška filosofija. Giedrius Leskauskas taip pat naujienomis pildė sporto rubriką. Vaikinas įkrovė naujieną apie „Hidras-Centauras“ pasiruošimą RKL kovoms. Na, o Matas Valiulis įkrovė puikų fotoreportažą bei naujieną apie Latvijos ralio finalą.

O ką veikė skaitytojai?

Ikrauk.lt skaitytojai taip pat nesedėjo bluosto sudėję. Štai Linas dalijosi įspūdžiais iš grupės „U.D.O.“ pasirodymo Lietuvoje, Skaitytoja Dalia dalijosi pasakojimu apie Klaipėdos studentes ištikusius nepatogumus, Dainius Kublickas pasakojo apie tai, kaip buvo įžuvintas Daugų ežeras. Skaitytojas „Incognito“ pateikė atvirą kreipimąsi į likusius skaitytojus, pildančius fotopolicijos rubriką, ir sulaukė didelio jūsų susidomėjimo, Dainius Jocas įkrovė naujieną apie Vilniuje esančio bendrabučio apsaugininko neteiktiną elgesį, o Alvydas Žukauskas įkrovė naujieną į sporto rubriką: vyriškis pristatė skaitytojams NKL dalyvaujančią Pakruojo komandą „Meresta“.

Dalyvaukite konkurse!

Darbus dirbo netik reporteriai bei skaitytojai, bet ir redakcija. Šią savaitę paskelbėme naują konkursą, truksiantį iki pat lapkričio 1-osios. Į svečius užsukęs ruduo palengva ima įsigalėti – orai vėsta, vakarai ilgėja, medžių lapai po truputį keičia spalvas. Turime galimybę gerėtis metų laikais, džiaukimės tuo! Na, o atvykusio rudens proga ikrauk.lt redakcija siūlo skaitytojams dalyvauti fotografijų konkurse „Atskleisk lietuviško rudens grožį“.

Siųskite pačių užfiksuotus kadrus ikrauk@15min.lt, ieškokite jų www.ikrauk.lt facebook puslapyje, surinkite daugiausiai skaitytojų „patinka“ ir džiaukitės apdovanojimais! Konkurso nugalėtojui padovanosime Sophia Loren knygą „Mano gyvenimo receptai“. Tam, kad ilgais rudens vakarais galėtumėte truputį pasmaguriauti!

Savaitės geriausiasis

Šią savaitę geriausiuoju tituluojame ir prizu apdovanojame skaitytoją „Incognito“, kuris viešai kreipėsi į fotopolicijos rubriką pildančius ir vairuotojų pažeidimus kelyje fiksuojančius skaitytojus. Ši skaitytojo įkrauta naujiena sulaukė galybės jūsų komentarų ir nulėmė aktyvią diskusiją. Savaitės geriausiajam padovanosime leidyklos „Obuolys“ išleistą Pauliaus Ambrazevičiaus knygą „Protų dvikova“. Dėl apdovanojimo atsiėmimo su skaitytoju susisieksime asmeniškai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius