-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 09

Ikrauk.lt savaitės apžvalga (rugsėjo 3–9d.)

Na, mielieji ikrauk.lt skaitytojai ir mūsų reporteriai, štai taip nepastebimai ir prabėgo pirmoji rugsėjo savaitė.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka
Temos: 1 Rugsėjis

Na, mielieji ikrauk.lt skaitytojai ir mūsų reporteriai, štai taip nepastebimai ir prabėgo pirmoji rugsėjo savaitė. Išties džiugu, kad, net ir prasidėjus mokslams, jūs nesnaudėte ir aktyviai krovėte įvairias naujienas ir savo pastebėjimus. Todėl dabar vertėtų glaustai apžvelgti kiekvieno jūsų darbus ir pasiekimus bei išrinkti šios savaitės geriausiąjį.

Ką nuveikė mūsų reporteriai?

Šiuo metu Lietuvoje turbūt neatsirastų žmogaus, kuris nežinotų apie mūsų šalyje vykstantį Europos krepšinio čempionatą „Eurobasket 2011“. Todėl visiškai nenuostabu, kad ir mūsų portale su krepšiniu vienaip ar kitaip susijusių žinių buvo bene daugiausia. O labiausiai čia pasižymėjo mūsų Krepšinio armijos narys Giedrius Leskauskas, jis dalyvavo Europos krepšinio čempionate Šiauliuose. Ten Giedrius aktyviai kalbino vienus žymiausių Europos krepšininkų. Jam pavyko paimti interviu iš tokių krepšininkų, kaip: Milošas Teodosičius, Aleksandras Rasičius, Dirkas Nowitzki, Danilo Gallinari, Joakimas Noah, Guy Pnini, Svenas Shultze, Janis Blumas. Ką jau kalbėti apie jo rašytus dienoraščius, kuriuose reporteris dalijosi savo įspūdžiais.

Sporto rubriką pildė ir Darius Dubickis, jis mums atsiuntė video įrašą, kuriame galėjome pamatyti nepaprastai didelį Panevėžio sirgalių palaikymą.

Mūsų reporteriai aktyviai pildė ir laisvalaikio rubriką. Štai Rūta Juozapaitytė dalyvavo Panevėžyje surengtame projekte „Laimės žiburys“, o Vytautas Pilkauskas apsilankė ir gausybe nuotraukų mus pradžiugino iš „Mados nakties“ atrankos ir penktadienį vykusio renginio. Vytautas taip pat lankėsi ir laidos „Šok su manimi“ filmavimuose. Na, o šilutiškis Edvardas Lukošius krovė naujienas apie savo mieste vykusius renginius. Reporteris atsiuntė krūvą nuotraukų iš Šilutėje vykusios „Klojimų teatrų šventės“ ir pristatė šį savaitgalį vyksiantį žuvienės virimo čempionatą. Edvardas gan išsamiai apžvelgė Vokiečių ir prancūzų muzikos vakarą, vykusį jo miesto Evangelikų liuteronų bažnyčioje.

Štai dar viena mūsų reporterė Ieva Augytė pasakojo apie iškilusius sunkumus, norint gauti studentams priklausančią nuolaidą autobuso bilietui. O Indrė Janavičiūtė nusprendė paimti interviu iš savo draugo, kuris vasaros atostogas iškeitė į sunkų darbą Škotijoje.

Ką nuveikė mūsų skaitytojai?

Šią savaitę kaip niekad aktyvūs buvo mūsų skaitytojai. Štai Mantelis Mantas mus visus informavo apie eilinį kartą sutrikusį „Tele2 Pildyk“ ryšį, o Saulius Morkūnas – apie sutrikusias SEB paslaugas. Gan aktyviai šią savaitę reiškėsi ir Mantas Lingevičius, jis parodė, kaip Lietuvos rinktinės pergales švenčia Alytus, klausė, ar šiame mieste ne per daug pridygo prekybos centrų ir dalijosi nuomone apie neišsipildžiusius Lietuvos lūkesčius surengus „Eurobasket2011“. Štai Efka437 mums parodė, kaip sirgaliai palaiko Lietuvos krepšinio rinktinę „Siemens“ arenoje, o krepšinio aistruoliui Astijui pavyko nufilmuoti sirgalių giedamą Lietuvos himną. Pastarasis paliko įspūdį daugeliui mūsų skaitytojų. Na, ir dar viena mūsų skaitytoja Reda Lišauskaitė dalijosi nuotraukomis, kuriose užfiksuotas Briuselio lietuvių krepšinio sirgalių palaikymas, ir pasakojo apie laimingai pasibaigusią patirtį su internetiniais sukčiais.

Išties daug skaitytojų dėmesio sulaukė antradienį prie Baltojo tilto vykęs „NESCAFÉ Street Art 2011“ gatvės kultūros festivalis. Visą pluoštą nuotraukų mums pažėrė Rokas, nuo jo neatsiliko ir Sergejus Ti, atsiuntęs dar ir vaizdo įrašą bei išsamiai apžvelgęs festivalio nugalėtojus. O apie grafičių istoriją mums papasakojo Izabelė Pukėnaitė, pasivadinusi Iza127 pseudonimu.

Laisvalaikio rubriką papildė ir Monika Skvėryte, apsilankiusi „Gus Gus pasirodyme“ Vilniuje. O štai Artūras Menas mums parodė, kaip Šarūnas Marčiulionis aplankė jam specialiai sukurtą skulptūrą iš gėlių.

Skaitytoja Ala mums pristatė keistai atrodantį, žaisliukais ir lipdukais papuoštą, vieną Klaipėdos autobusų, taip pat ji papasakojo apie savo miesto valdininkų suktybes. Naujienomis iš Klaipėdos dalijosi ir Paulius Lukauskas, jis mus informavo, kad Klaipėdos universitetas naudoja nelegalią darbo jėgą. Dar vienas mūsų skaitytojas, pasivadinęs SS pseudonimu, gan glaustai papasakojo apie nelabai pasisekusią kelionę į Šiaurės Italiją. O skaitytojas Piercas ir toliau dalijosi savo naudingomis pamokomis, šįkart jis mus išmokė įžiebti ugnį, turint tik mobiliojo telefono bateriją ir plieninės vilnos gabalėlį.

Ikrauk.lt komanda norėtų padėkoti pačiam aktyviausiam ir veržliausiam šios savaitės reporteriui Giedriui Leskauskui. Jo užsidegimas ir entuziazmas neliko nepastebėtas, o kad mūsų reporteris galėtų pailsėti ir atsipalaiduoti po sunkios krepšinio savaitės, mes jam dovanojame „Knygų klubo“ įsteigtą prizą, „Beveik suaugę“ serijos knygą „No ir aš“. Sveikiname!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius