-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 01 24

Ikrauk.lt savaitės apžvalga (sausio 17–23 d.)

Sveiki, įkrauk‘menai! Kaip gyvuojate? Ar po savaitgalio jūsų baterijos įkrautos? :) Mūsų – taip, tad įkrauname žinių!
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Sveiki, įkrauk‘menai! Kaip gyvuojate? Ar po savaitgalio jūsų baterijos įkrautos? :)  Mūsų – taip, tad įkrauname žinių!

Kultūra ir dar šis tas

Peržvelgiant praėjusią ikrauk.lt savaitę, panašu, kad kultūros ir laisvalaikio žinių buvo kaip iš gausybės rago. Savaitę pradėjo ikrauk.lt reporteris Giedrius, stebėjęs taip visų lauktą „Lietuvos talentų“ finalą ir informavęs apie šou nugalėtojus.

Reporterė Agnė įnešė kultūros parašiusi spektaklio „Vyšnių sodas“ recenziją, o Auksė pristatė naują režisieriaus Gintaro Varno darbą „Publika“. Kaunietės reporterės dalijasi savo įspūdžiais apie spektaklį „Vilnius-Dakaras“. Tad jei renkatės, kaip kultūringai praleisti žiemos vakarą, paskaitykite.

Reporterė Urtė kvietė dar kartą sugrįžti į neseniai praūžusias gražiausias metų šventes, tad jei nespėjote pamatyti filmo „Eglutės“, paskaitykite bent atsiliepimus. Rekomenduojame ir reporterės Aušros darbą – įspūdžius iš filmo „Karaliaus kalba“ premjeros.

Netrūko ir muzikinių naujienų. Reporterė Vytautė stebėjo pirmąjį solinį Šorenos koncertą ir pasakoja, kad tąvakar talentingoji gruzinė keisdama sceninį apdarą bei šukuoseną tarsi įkūnijo ir baltąją, ir juodąją gulbę. Klaipėdiečiams savaitgalį buvo pristatytas naujasis grupės „BrassBastardz“ albumas, apie koncertą pasakoja reporterė Eglė. Pasirodo, klaipėdiškiams pramogų netrūko – iš žiemos miego juos budino ir atlikėjas Sasha Song. Tuo tarpu vilniečius savaitgalį aplankė ir rusų grupė iš Maskvos „Everything is made in China“, apie jų pasirodymą pranešė reporterė Viktorija.

Reporterė Auksė kėlė klausimą apie gyvenimo kokybę: kada jis buvo geresnis – dabar ar anksčiau. Po reporterės pasisakymo komentaruose užvirė tikros diskusijos. Aštrios diskusijos užvirė ir prie vilnietės reporterės žinios, kad vieno Vilniaus daugiabučio gyventojai sau po langais įkūrė karvelidę.

Aktyvūs kauniečiai

Praėjusią savaitę gausiai žinias krovė kauniečiai. Štai vienas reporteris kantriai stebėjo sunkiųjų automobilių vadavimo operaciją, kuri truko bene 5 val. Kitas pranešė apie miestiečius pradžiuginusias naujas, informatyvesnes švieslentes viešojo transporto stotelėse. Taip pat kauniečiai pasidžiaugė iniciatyvomis, kurių metu, miestiečiai buvo vaišinami sausainiais bei kiaušiniene, kuriai iškepti prireikė ... 2632 kiaušinių!

Bene daugiausiai dėmesio, juoko ir ašarų turbūt užsitarnavo skaitytojų pastebėta vaizdo medžiaga – interviu su Kauno miesto aplinkosaugos skyriaus vedėja Laima Griauslyte. Tiesiog pažiūrėkite...

Skaitytojų pagyrų ir nuostabos šūksnių sulaukė reporterio Aurimo kūrinys – tankas iš ... sniego.

Savaitės geriausieji

Šį kartą sveikiname Audrių Venclovą, kuris atsiliepė į redakcijos kvietimą ir įkrovė žinių apie Europos žiemos buriavimo varžybas ant Kauno marių. Už tai Audriui atitenka Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės kalendorius! Nori kalendorių laimėti ir tu? Įkrauk sporto žinių!

Taip pat paskatinti norime reporterę, pasivadinusią Mahouni, kuri įkrovė žinių apie karvelidę daugiabutyje. Linkime visiems reporteriams nelikti abejingiems tam, kas vyksta aplink mus, stebėti aplinką ir įkrauti žinių!

Prizą geriausiai savaitės reporterei įsteigė „Knygų klubas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius