Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 28

Ikrauk.lt savaitės apžvalga (spalio 23 – 28d.)

Sunku būtų ir įsivaizduoti sėkmingesnę ikrauk.lt savaitę – taip smarkiai padirbėjo skaitytojai ir reporteriai. Rankų sudėjusi nesedėjo ir ikrauk.lt redakcija – šią savaitę paskelbėme dar vieną fotografijų konkursą Helovino kostiumų tema ir truputį išsiplėtėme – nuo šiol ikrauk.lt publikuotus tekstus galėsite skaityti ir „15min“ laikraštyje!
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Sunku būtų ir įsivaizduoti sėkmingesnę ikrauk.lt savaitę – taip smarkiai padirbėjo skaitytojai ir reporteriai. Rankų sudėjusi nesedėjo ir ikrauk.lt redakcija – šią savaitę paskelbėme dar vieną fotografijų konkursą Helovino kostiumų tema ir truputį išsiplėtėme – nuo šiol ikrauk.lt publikuotus tekstus galėsite skaityti ir „15min“ laikraštyje!

Ką nuveikė ikrauk.lt reporteriai

Šią savaitę ikrauk.lt reporterius aktyvumo rungtyje pralenkti buvo itin sunku – kasdien iš jų sulaukdavome bent po kelių naujienų! Itin aktyvus buvo reporteris Vytautas Pilkauskas, kuris lankėsi net keliuose mados renginiuose: jis aktyviai krovė fotoreportažus iš Viktorijos Jakučinskaitės drabužių kolekcijos pristatymo, „Grožio infekcijos“, „Infekcijos kastingo“ ir Kristinos Narbutaitės paltų kolekcijos pristatymo.

Aktyvi pasirodė ir Rūta Juozapaitytė – ji netik Lankėsi Donato Montvydo akustiniame koncerte Klaipėdoje bei pateikė interviu su atlikėju, bet dar pakalbino ir patriotinio roko grupę „Židinys“. Maža to, Rūta apsilankė ir Klaipėdoje vykusiose krepšinio varžybose, iš kurių taip pat pateikė naujieną. Reporterė Izabelė Pukėnaitė taip pat pateikė intriguojančių žinių: ji pasakojo skaitytojams apie internetinį bendravimą bei įkrovė naujieną apie grupės „Žalvarinis“ koncertą Vilniuje.

Monika Jonkutė ir vėl aktyviai pildė sporto rubriką – ji informavo mus apie krepšinio bei ledo ritulio pasaulių įvykius. Giedrius Leskauskas įkrovė žinių apie Elektrėnų krepšinio klubo pergales, Lukas Snarskis glaustai įvertino Kauno „Žalgirio“ varžovus „Eurolygoje“, o Edvardas Lukošius pateikė žinių iš Šilutės rajone vykusio motokroso šventės.

Iniciatyva pasižymėjo ir kiti ikrauk.lt reporteriai: Akvilė Žaromskytė skaitytojams pateikė knygos „Nedirbk“ recenziją, Lina Pankratjevaitė pasakojo apie LSMU pirmo kurso studentų krikštynas, Vytautė Tavoraitė lankėsi festivalio „Tai – aš“ renginiuose, Ilma Barbaravičiūtė pateikė skaitytojams interviu su Užupio teatro režisierė R.Urbonavičiūte, Laura Bojarskytė pasakojo apie Frankfurte, Vokietijoje, organizuojamą lietuviškos kultūros dieną, o naujai prie ikrauk.lt reporterių prisijungusi Živilė Aleksandravičiūtė įkrovė interviu su „Lietuvos talentų“ projekte dalyvavusia Greta.

Ką nuveikė ikrauk.lt skaitytojai

Naujienas krovė ir ikrauk.lt skaitytojai. Štai Ala Jafimova pateikė itin intriguojančią medžiagą apie Klaipėdoje įvykusį susidorojimą su visuomenininkais, Edvinas kreipėsi į skaitytojus mėgindamas atkreiptį jų dėmesį į bankų daromas klaidas ir būti atidesniems, Mantas pranešė apie MTV Europos apdovanojimų nominantus, o Aistė išreiškė savo nuomonę apie lietuviško žurnalizmo ypatybes.

Aktyvumu pasižymėjo ir skaitytojas Domantas Širvinskas, aktyviai agitavęs apsilankyti sostinėje organizuojamoje Zombių eisenoje. Skaitytojas mokė mus persirengti zombiais, pasakojo, kokį Vilniaus įvaizdį galima susidaryti iš žinių internete, aiškino, ką reiškia siaubo filmų žiūrėjimas ir t.t. Na, o Vladas Mačėtis savo ruožtu pateikė naujieną apie „Bitės“ socialiniame tinklalapyje talpinamą neteiktiną medžiagą.

Šią savaitę ikrauk.lt redakcija norėtų pasveikinti net kelis geriausiuosius. Skaitytojui Vladui Mačėčiui, pranešusiam naujieną apie „Bitės“ socialiniame tinklalapyje talpinamą neteiktiną medžiagą, šią savaitę dovanojame „Alma Littera“ išleistą knygą „Stebuklų metas“. Verta pabrėžti, kad ši skaitytojo naujiena buvo išplėtota ir pasirodė „15min“ laikraštyje.

Ikrauk.lt redakcija taip pat norėtų pasveikinti ir reporterį Vytautą Pilkauską, visą savaitę aktyviai dirbusį visuose įmanomuose mados renginiuose. Vytautui padovanosime „Almos Litteros“ išleistą knygą „Ir velnias dėvi Prada“. Na, o reporterę Izabelę Pukėnaitę už pademonstruotą iniciatyvą pasveikinsime dovanodami „Avon“ kūno priežiūros rinkinį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius