Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 16

Ikrauk.lt savaitės apžvalga (vasario 7–13 d.)

Ši ikrauk.lt savaitė išsiskyrė naujienomis apie gamtos stichijų siautėjimą – potvynius keitė audros bei šalčiai, duobes keliuose užklojo plikledis. O reporteriai bei skaitytojai išsiliejo pateikdami nuomonių įvairiomis temomis įvairovę.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Sveiki,

ši ikrauk.lt savaitė išsiskyrė naujienomis apie gamtos stichijų siautėjimą – potvynius keitė audros bei šalčiai, duobes keliuose užklojo plikledis. O reporteriai bei skaitytojai išsiliejo pateikdami nuomonių įvairiomis temomis įvairovę.

Apie tai, kas vyko šalia

Ikrauk.lt reporteriai bei skaitytojai visada stengiasi informuoti apie pačius svarbiausius ir šalia mūsų vykstančius įvykius. Ši savaitė taip pat buvo ne išimtis – sulaukėme daug žinių bei nuotraukų apie audros padarinius Kaune – apie sulaužytus reklamos stendus, apie eismui trukdžiusius nuvirtusius medžius, apie kiemuose išvartytus daiktus.

Taip pat išgirdome pagalbos šauksmą iš skęstančių Panerio sodų bei sužinojome apie potvynio situaciją Klaipėdos rajone.

Vienas svarbiausių savaitės įvykių, žinoma, buvo smulkiųjų verslininkų mitingas prie Seimo, kurį užfiksavo ikrauk.lt fotografas Dalius Baranauskas, savaitgalį dalyvavęs ne ką akiai neįprastesniame renginyje. Jis suteikė progą pasigrožėti šeštadienį viešbutyje „Radisson Blu Hotel Lietuva“, Vilniuje, vykusiomis viešomis tuoktuvėmis.

Tuo tarpu ikrauk.lt reporterė Lina P. daug dėmesio skyrė studentiškoms naujiems, tiksliau Lietuvos sveikatos mokslų universitete vykusiems inauguracijos renginiams – tiek LSMU rektoriaus inauguracijos ceremonijai, tiek šventinei studentų eisenai.

Šią savaitę neišvengėme ir naujienų apie autoįvykius tiek Vilniuje, tiek Kaune.

Nuomonių gausa

Šią savaitę ikrauk.lt skaitytojai ir reporteriai pateikė pamąstymų pačiomis įvairiausiomis temomis – pradedant nuo klausimų susijusių su kompiuterio saugumu baigiant medicinos problemomis. Ikrauk.lt reporterė Viktorija Navickaitė suteikė progą pamąstyti, ar medikų apžiūros vairavimo mokyklose verčia jaustis apgautiems, o Paulius Paulionis išsakė savo nuomonę, jog emigruojantys gydytojai yra baisios medicinos sistemos aukos.

Artėjantiems Savivaldybių tarybų rinkimams neabejingi lieka ir ikrauk.lt skaitytojai, norintys išsakyti savo nuomonę apie kandidatų dalinamus pažadus, kurie dažniausiai taip ir lieka tuščiomis kalbomis.

Platesniam ikrauk.lt skaitytojų laukui aktualesnė Mariaus Skarupsko iškelta problema, jog Vilniaus senamiestyje lieka vis mažiau vietos, kur žmonės galėtų laisvai leisti savo laisvalaikį. Kaip tą spręsti?

Sporto naujienų lietus

Akivaizdu, jog ikrauk.lt sporto rubrika įgauna pagreitį, nes žmonių norinčių informuoti apie sporto pasaulio įvykius tikrai netrūksta. Daugiausia sporto naujienų šią savaitę „įkrovė“ Monjika, šią savaitę rašiusi apie L.Kleizos reabilitaciją, apie bėgikės E.Balčiūnaitės rekordą bei apie L. Grinčikaitės pasiekimus Klaipėdos čempionate.

Nuo ikrauk.lt reporterės Monjikos sporto naujienų gausa neatsiliko ir Alvydas Žukauskas – jis informavo apie Šiaulių krepšinio lygą, apie Pakruojo ir Radviliškio komandų rungtynes, apie moterų krepšinio lygos rungtynes.

Netikėčiausia šios savaitės sporto naujiena galime išrinkti Žalgirio“ gerbėjo Šarūno Simaičio prisirakinimą prie stulpo. Taip kaunietis išreiškė savo protestą prieš „Mikrovisatą“.

Recenzijų pasaulyje

Nuo šiuol ikrauk.lt galėsite susipažinti ne tik su spektaklių ar kino filmų, bet ir su knygų recenzijomis. Šį kartą sveikiname ledus pralaužiusią Auksė Paltarokaitė, kuri įvertino Jodi Picoult knygą „Trapumas“.

Šią savaitę galėjote perskaityti netgi dvi kino filmo „Mechanikas“ recenzijas: Donatas Mincė pastarąjį filmą priskiria kategorijai – pažiūrėjau ir pamiršau, o ikrauk.lt reporteris Paulius Sviklas šį filmą įvertino iš tolesnės perspektyvos. O kaip jums patiko Agnetos filmo „Sodybų tuštėjimo metas“ įvertinimas?

Tuo tarpu ikrauk.lt reporterė Agnė Patackaitė plačiau supažindino su Keistuolių teatro premjera „Vasarotojai“.

Kaipgi be „Eurovizijos“!

Reporteris tiesiogiai iškėlė klausimą, ar grupės „The Independent“ „Eurovizijai“ skirta daina yra plagiatas ar atradimas lietuviškos muzikos padangėjė – diskusijos tarp ikrauk.lt skaitytojų nesibaigia iki šiol.

Domas Lukauskas dalyvavo renginyje, kurio metu klaipėdiečiams buvo pristatyta bendra D.Montvydo ir Sashos Song „Eurovizijos“ daina, kurią netrukus galės išgirsti ir „Eurovizijos“ gerbėjai.

Savaitės geriausi

Daugiausia komentarų ir skaitytojų dėmesio sulaukė Neringos straipsniukas apie tai, kaip porelė, prisistatanti kaip atvykusi iš Izraelio, vilioja pinigus iš patiklių merginų. Jai norime atsidėkoti už galimybę susimąstyti apie savo patiklumo kainą.

Savaitės fotoreporteriu neabejotinai tapo Dalius Baranauskas – akivaizdu, jog tiek piketai, tiek tuotuvių-parodų šventės sunkiai įsivaizduojamos be fotoaparatų blyksčių.

Savaitės geriausiems reporteriams prizą įsteigė „Knygų klubas“. Kviečiame reporterius parašyti mums el. p. ikrauk@15min.lt ir sutarsime dėl prizo atsiėmimo.

Nepamirškite paminėti Vasario 16-osios!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius